I znowu zmienili na przegrany ? Wie ktoś o co chodzi?Ha ha na Betssonie rozliczyli jakiś czas temu handi na minus. Teraz po meczu zmienili ????
LA szybko dziękiNHL lekko
Los Angeles Kings over 0.5 w 1 tercji @ 1.85 bet365
Columbus Blue Jackets over 0.5 w 1 tercji @ 1.6 bet365
Wczoraj pogralem dosyc mocno na Wizards,zaluje ,ze nie dodalem Bucks, bo pisałem,że pogonią brodacza i spółke. Na szczęście dawno wyleczyłem się w inwestowanie w kursy po 1.30 w NBA i na dobre mi to wychodzi.Wczoraj to była jakaś magiczna noc
Wiem śledzę Twoje typy ???? wręcz na nie czekam co wieczór ???? i polecam innymWczoraj pogralem dosyc mocno na Wizards,zaluje ,ze nie dodalem Bucks, bo pisałem,że pogonią brodacza i spółke. Na szczęście dawno wyleczyłem się w inwestowanie w kursy po 1.30 w NBA i na dobre mi to wychodzi.
Dzis fajne kursy na Wizards i Phoenix.
Dzięki ,Phili,nie polecaj bo , może niechęc do Clipsów mnie poniosła, a są dziś troche pewniejsze bety :]Wiem śledzę Twoje typy ???? wręcz na nie czekam co wieczór ???? i polecam innym
Nie moge się nie zgodzic,wiem,że są pewniejsze bety na dzis.Ale dzisiaj Tomek to nie wiem czemu idziesz w stronę Phily ? Potentat do mistrzostwa vs kopciuszek. W LAC "tylko" brak CP3. W Philly nie gra 2 podstawowych wysokich zawodnikow. Jak dla mnie Clippers to biorą.
Train to mapa terro, czy oni też nie dojechali na mecz? ????Optic 1.83
Jeszcze nie dojechali w pełniTrain to mapa terro, czy oni też nie dojechali na mecz? ????
Nie wiem co sie z nimi dzieje. To samo było z Faze i North... Mam nadzieje że też ogarnąJeszcze nie dojechali w pełni
Może podbijają kursy? Ja się na tych csach nie znamNie wiem co sie z nimi dzieje. To samo było z Faze i North... Mam nadzieje że też ogarną
Ogólnie według mnie to jest za duża różnica klas, strona tutaj nie będzie miała znaczenia jak się rozegrają ;p z Astralis w terro ugrali 7 rund.Nie wiem co sie z nimi dzieje. To samo było z Faze i North... Mam nadzieje że też ogarną
over 53,5 1 kwarta Wizards - Celtics @ 1.83
Wrzucałeś już gdzieś na noc propozycje ???? ?Nie moge się nie zgodzic,wiem,że są pewniejsze bety na dzis.