Faze wybierało stronę :grin:Nuke to nie mapa CT?
Przestałem czytać po tym zdaniuW meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile, ato nie sa amatorzy czy ost miejsca ligi Brazylijskiej.Ale zobaczymy, dalej wierze ze wejdzie.
chyba bez allu ;pfaze dojechało na mecz dopiero po 7 rundach ????
Ooo stary, to odjechales teraz:grin::grin::grin:W meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile
ja też miałem lekkie waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?Przestałem czytać po tym zdaniu
Powiem Ci,że ja praktycznie lige brazylijską sobie odpuściłem, jeszcze w poprzednim sezonie grałem. W tym cholernie nieprzewidywalna,a kursy nie zachwycają. Wole pograc Chile, Meksyk, z dużo większą skutecznością.W meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile, ato nie sa amatorzy czy ost miejsca ligi Brazylijskiej.Ale zobaczymy, dalej wierze ze wejdzie.
Tym pociągiem co wawo jest maszynistaOoo stary, to odjechales teraz:grin::grin::grin:
Bauru 3ka za 3kąW meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile, ato nie sa amatorzy czy ost miejsca ligi Brazylijskiej.Ale zobaczymy, dalej wierze ze wejdzie.
ja tam nie mam nic do typu tylko się zdziwiłem co napisał w trakcie meczu jak nie szło po jego myśli. Normalna rzecz raz wchodzi raz nie wszyscy szukają value i tyle.Panowie, prawda jest taka,że linia 161pkt ,jak na te zespoły wysoka nie była i nie ma się co dziwic,że Atp ją polecał. Może i nie wejdzie,bywa, ale typ był przemyślany, a niestety 80% typów na forum , to na tzw "pałe" bez ładu i składu.
troche dziwne, że excel nie ma takiej funkcji która by przewidziała interwencje bukówTomek, typ jak typ, ta interwencja bukow w odpowiedzi na post ATP Nas bardziej zmartwila