niznekamsk
Użytkownik
2 x ???? więc pewnie nie wejdzie - szkoda :-|Dordrecht BTS 11.00
przesada jak na 2 holenderską :razz:
2 x ???? więc pewnie nie wejdzie - szkoda :-|Dordrecht BTS 11.00
przesada jak na 2 holenderską :razz:
Ale jak? Juz maja 18Ja myślę nad tym,że Chorwacja pierwsza 12 bramek 3.10, ewentualnie pierwsza 15 bramek 5.50?
Co o tym myślicie? Czy raczej Chorwacji będą teraz kontrolować mecz aby nie przegrać czy będą chcieli zniszczyć przeciwnika w odpowiedzi na niepowodzenie z Norwegią?
Tu chodzi o 2 połowę gdzienlicza od pocTkuAle jak? Juz maja 18
Co tam.marudzisz chłopak?Żenada. Dzieci tu nie brakuje
Druga połowa zaczyna się od stanu 0-0Ale jak? Juz maja 18
Ok, sorry, dobra nie pisze w tym.stanie[TheNormalOne napisał:;6290485]Tu chodzi o 2 połowę gdzienlicza od pocTku
Chorwacja w drugiej połowie bardzo rzadko przekroczyła próg 13 bramek, robiła to tylko ze słabszymi drużynami, Slowenia jeszcze się postawi, a Chorwacja moim zdaniem narzuci swoje warunki gry i nie będzie to jakieś zabójcze tempo, dodatkowy argument, to że Chorwacja wczoraj przegrała po dogrywce, w którą też sporo sił wsadzili. Także ostrożnie z tymi overami w strone Chorwatów.Ja myślę nad tym,że Chorwacja pierwsza 12 bramek 3.10, ewentualnie pierwsza 15 bramek 5.50?
Co o tym myślicie? Czy raczej Chorwacji będą teraz kontrolować mecz aby nie przegrać czy będą chcieli zniszczyć przeciwnika w odpowiedzi na niepowodzenie z Norwegią?
W Slupsku kupiłem auto, polecamDruga połowa zaczyna się od stanu 0-0
Biorę to pod uwagę, jednak myślę,że będą chcieli pokazać moc i zagrają sercem... może to złudne ale taką mam czute.Chorwacja w drugiej połowie bardzo rzadko przekroczyła próg 13 bramek, robiła to tylko ze słabszymi drużynami, Slowenia jeszcze się postawi, a Chorwacja moim zdaniem narzuci swoje warunki gry i nie będzie to jakieś zabójcze tempo, dodatkowy argument, to że Chorwacja wczoraj przegrała po dogrywce, w którą też sporo sił wsadzili. Także ostrożnie z tymi overami w strone Chorwatów.
Ja delikatnie puściłem +2,5 Słowenię, z nadzieją, że odrobią strate pare pkt ????Biorę to pod uwagę, jednak myślę,że będą chcieli pokazać moc i zagrają sercem... może to złudne ale taką mam czute.
Mieszkam w Słupsku od urodzenia i nic nie polecam z tego miasta. Tuta NIC nie ma.W Slupsku kupiłem auto, polecam
Słupsk to tam gdzie Biedroń jest prezydentem?Mieszkam w Słupsku od urodzenia i nic nie polecam z tego miasta. Tuta NIC nie ma.
Ja polecam, fajana dziewczynę że Słupska poznałem ????Mieszkam w Słupsku od urodzenia i nic nie polecam z tego miasta. Tuta NIC nie ma.
Jooo, aczkolwiek prezydentem nie jest złym. Po prostu w tym mieście wieje ch%#mSłupsk to tam gdzie Biedroń jest prezydentem?