koczek11
Użytkownik
mniej odpoczynku, 3 msc bardziej ucieszy Slowencow, ciekawe jak do tego podejda po wczorajszej porazce, mimo to zaatakuje w kierunku Chorwatow po takim kursieCo taki wysoki kurs na Chorwacje w ręczną ?
mniej odpoczynku, 3 msc bardziej ucieszy Slowencow, ciekawe jak do tego podejda po wczorajszej porazce, mimo to zaatakuje w kierunku Chorwatow po takim kursieCo taki wysoki kurs na Chorwacje w ręczną ?
Z tym sie zgadzam,bo wczoraj zwycięstwo należało się Chorwacji.mniej odpoczynku, 3 msc bardziej ucieszy Slowencow, ciekawe jak do tego podejda po wczorajszej porazce, mimo to zaatakuje w kierunku Chorwatow po takim kursie
Tak czekałem specjalnie do soboty, wybrałem 4 spotkania, odrzuciłem underowe ekipy i wybrałem takie gdzie wydawało mi się ze będzie over 1,5 gola + weszło jak w masło ????Tzn, grales te mecze o 16 ? Ja równiez miałem aku z 4 spotkan, weszlo sxybko
2060zł+++++++++++++++Estoril Praia - FC Porto over 1,5ft/kurs 2.03/2000zł/all in/ewentualna wygrana:4060zł
Wyjebali mnie na 1000zł do ht oddadzą podwójnie alo kończe zgraniem
ewentualna wygrana:2060zł
yhm, ważne że gol padł :razz:Estoril skontruje dziadów i będzie wesoło
Estoril gol - 15.00
over 0.5 - 2.00
1/3 meczu za nami i są dużo lepsi, kursy z dupy przed meczem byłyPograłem Chorwacje -1,5 po 3.50@ myślicie że wejdzie
Tak o 23. Na Polsat Sport News jest ale z tego co widzę nie jest ten kanał dostępny w zwykłej naziemnej telewizji...Virtus grają dzisiaj z SK?