Tak trzeba uwazac i odrzucic doslownie kilka, wybor jest duzy ,bo jest az 3 grupy, national,national south ,national north. Gralem nawet po 6-7spotkan w aku, ale tyle nie warto bo czesto jeden nie wchodzil.Tak czekałem specjalnie do soboty, wybrałem 4 spotkania, odrzuciłem underowe ekipy i wybrałem takie gdzie wydawało mi się ze będzie over 1,5 gola + weszło jak w masło ????
są emocje :]Wow :O Kjaerbye!
O dobrze wiedzieć ja mam na nc+ ???? Swoja droga za czasów cs 1,6 ciężko było streama upolować, a tutaj kilka lat minęło i cs w polskiej telewizji ????Tak o 23. Na Polsat Sport News jest ale z tego co widzę nie jest ten kanał dostępny w zwykłej naziemnej telewizji...
Dokładnie ale na wtorek i sobote jest zawsze jakieś pole do analizy ???? oby z fartemTak trzeba uwazac i odrzucic doslownie kilka, wybor jest duzy ,bo jest az 3 grupy, national,national south ,national north. Gralem nawet po 6-7spotkan w aku, ale tyle nie warto bo czesto jeden nie wchodzil.
Pod którym numerem masz ten kanał ?O dobrze wiedzieć ja mam na nc+ ???? Swoja droga za czasów cs 1,6 ciężko było streama upolować, a tutaj kilka lat minęło i cs w polskiej telewizji ????
Bedą mieli na tyle sił w drugiej żeby postrzelać jeszcze? Są po dobrym maratonie, to nie wiadomo do kiedy paliwa starczyOver 30.5 chorwacji FT @1.85 warto!!! BeT365
dostałem wiadomość od użytkownika waszego forum, po moiej wygranej. Pytanie moje brzmi czy po dużych wygranych jak ja tez takie dostajecie:Estoril Praia - FC Porto over 1,5ft/kurs 2.03/2000zł/all in/ewentualna wygrana:4060zł
Wyjebali mnie na 1000zł do ht oddadzą podwójnie alo kończe zgraniem
ewentualna wygrana:2060zł
Żenada. Dzieci tu nie brakujeJesteś magnatem.i rzucasz ot tak po 5k na kupony co to stoea dka Ciebie