Zachowaj swoje "podboje" dla siebie. Kogo to interesujeW Slupsku kupiłem auto, polecam
oglądam mało szans na tej mapieMapa II wygra -> Fnatic @4,0
Angers - Metz @ over 0,5 gola w 1 poł.
Rennes - Nantes @ over 1,5 gola w meczu
@ AKO 3,13 stys
Fnatic nowego nuke prawie nie grało, więc szanse zeroweMapa II wygra -> Fnatic @4,0
To ile postawiles na Astralis ?Fnatic nowego nuke prawie nie grało, więc szanse zerowe
to coś źle oglądasz albo wcześniej coś poszło na Fnatic :] można przecież komentować czyjeś typy i ukierunkowywać. Moje zdanie będzie z 16-7 max 10.Ale o co Wam chodzi ???? Moje pieniądze, oglądam, gram, pisze co gram Wam nic do tego ????
Stawiałem 2000 ale już wycofane z zyskiem, więc porobieniTo ile postawiles na Astralis ?
over 0.5 w meczu Westerlo 2,37
Nie ukrywam że puszczam po statach, ale niezle to wyglada a prawie 20 min grania
No dobra ????Mapa II wygra -> Fnatic @4,0
Wczoraj zasnąłem na jakimś meczu, też nie pamiętam Ale to była 3 nad ranem :grin:Kurde... Tez tak macie, ze siedzicie sobie, obstawiacie, oglądacie jakis meczyk i... i nagle zasypiacie na 2-3 godziny? Juz kilka razy mi się ostatnio zdarzylo, i to wtedy, kiedy nie chciałem, bo dobre mecze byly. Kiedys tak nie mialem, starość chyba :grin:
Na siatkówce to standardKurde... Tez tak macie, ze siedzicie sobie, obstawiacie, oglądacie jakis meczyk i... i nagle zasypiacie na 2-3 godziny? Juz kilka razy mi się ostatnio zdarzylo, i to wtedy, kiedy nie chciałem, bo dobre mecze byly. Kiedys tak nie mialem, starość chyba :grin:
Chorwacja -0.5 1.85 bet365