>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Ten konar25 to już powinien mieć bana jak viren. Mama dała 20zł na psc postawił pewnie na over setowy i teraz dzieciak płacze na forum, że ustawka ????
Ignorujcie leszcza.
Leszcza? Twojego taty tu nie ma.
Kogo obchodzi zdanie gościa co nie ma żadnego tematu policzonego na forum.
Jesteś zero więc nie szczekaj

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Idź dzieciaku po zapałki bo trzeba następną ustawke pograć ????
Pfff bo się obsmarkam.
Dziecko pisze do mnie gościu który myśli że ustawek nie ma haha co Ty robisz na forum za robotę się weź bo tata wiecznie żył nie będzie BANANIE

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja tam nie mam pojęcia o Filipinach, ale wyglada na to ze global zajedzie tnt trójkami.
Z Globalem jest tak,że pierwsza piątka jest mocna, tak jak napisałeś, Romeo i Pringel powinni 3 czesać, tylko im ławka psuje robote. Tnt to bardziej wyrownany zespół z dobrymi zmiennikami.
Linia 209pkt,to troche wysoko,ale przy wyrownanym wyniku zrobią i to.
Pogram Global za połowe stawki po 2.70.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Nie chce mi się analizy pisać, ale jest dubel zabójca do pogrania z CS:GO
Mousesports + Optic ako 2.41 bet365
Oglądam cały turniej i ta opcja wydaje mi się dosyć pewna. Myszy naprawdę przyzwoicie wyglądają w tym turnieju, porażka z Fanatic to raczej wina tego, że Mousesports grają słabo na Dust2 , a dzień konia miał Krimz. Team Liquid powalczyli z Faze, EnVy i wygrali z Flipside, ale moim zdaniem dzisiaj Myszy udowodnią, że są lepszym i bardziej zgranym zespołem. Z kolei Optic vs Godsent to formalność, Optic to po prostu lepsza ekipa, Rush to dzik i wygrana Godsentu będzie dla mnie wielką sensacją.
Edit : a kij, wrzuce to w dział.

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Nie chce mi się analizy pisać, ale jest dubel zabójca do pogrania z CS:GO

Mousesports + Optic ako 2.41 bet365

Oglądam cały turniej i ta opcja wydaje mi się dosyć pewna. Myszy naprawdę przyzwoicie wyglądają w tym turnieju, porażka z Fanatic to raczej wina tego, że Mousesports grają słabo na Dust2 , a dzień konia miał Krimz. Team Liquid powalczyli z Faze, EnVy i wygrali z Flipside, ale moim zdaniem dzisiaj Myszy udowodnią, że są lepszym i bardziej zgranym zespołem. Z kolei Optic vs Godsent to formalność, Optic to po prostu lepsza ekipa, Rush to dzik i wygrana Godsentu będzie dla mnie wielką sensacją.

Edit : a kij, wrzuce to w dział.
W óni taki dubel 2.67 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom