Over 5.5 (Total Goals - Over/Under 5.5)
Hradec Kralove v Prostejov Friendlies
1.60
JASNENadala teraz wypromować na jego ostatniej prostej.
1,30 - 3,50No właśnie chciałbym wiedzieć dokładnie.
Blackhawks @2
Blackhawks -1.5 @2.9
O Boziu. Co tu się odjaniepawlilo. Tak samo jak Raonic sie podłożył Fedkowi w półfinale Wimbledonu. Weż gościu przestań. Wszędzie wałki widzisz. Rozumiałbym gdyby to był ITF, ale na Boga ile musieliby dać Raonicowi żeby mu się przegrać opłacało? Zwycięstwo to kasa plus większe wpływy od sponsorów.Będzie 3:0 Raonić się podkłada jak nic jakiś układ pewnie jest żeby Nadala teraz wypromować na jego ostatniej prostej.
A skad mamy wiedziec? Oddsmakerzy maja swoje reguly, ale np. jezeli juz w 1 gemie bedzie widac, ze np. ktorys z zawodnikow ma jakies problemy to kurs moze jeszcze zmalec. Na moje ok. 1.20.No właśnie chciałbym wiedzieć dokładnie.
myślę , że będzie 1,4-1,50; 1,30 to chyba zbyt optymistyczniePanowie PILNA! sprawa kto pomoże rzeczowo i prawdziwie leci reputa ????
Chodzi o tenis.
Gra Nadal z Federerem. Na tego 1 jest kurs 1,80 na tego drugiego 2,00
Jeśli Federer będzie wygrywać w 1 secie 2:0 to jaki będzie kurs na zwycięstwo w 1 secie Federera?
Pozdro 400Urzekła mnie Twoja historia
Lecz się.Układ promowanie jednego kosztem drugiego Raonić w następnej części sezonu dostanie za to rewanż wtedy on będzie herosem hehe jak to mówią gimby nie znajo