Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A w czym problem? Pełno jest klubów ze stolami w większych miastach. Ja miałem stół do poola w domu, zwykłą 6ft, trochę grałem i na większych stolach ale na 12ft snookerowym idzie się pogubić ???? strasznie wąskie kieszenie. Gra owszem fajna ale trzeba mieć oko i wielkie umiejętności przewidywania kilka ruchów w przód. Ja zrobiłem max breaka w takim treningu chyba 27 i to było juz wydarzenie ????
polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.
polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.
ogólnie sędzia nie chciał długo pęknąć, ale Messi go wkurzył i mu dał, teraz pójdzie już z górki i pewnie pokaże przynajmniej z 3-4 sztuki
publika jeszcze robi napięcie, dużo gwizdów przy faulach i wymuszanie kartek na arbitrze
a ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...
a ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...
sędzia do kartek całkiem ok jest (norma 4-5 na mecz to nic wielkiego dla niego), długo nie dawał, ale po przerwie już wyjścia nie będzie i się posypie
w ogóle Messi to prawie reda wyłapał, bo się pultał do sędziego już po przerwie i dobrze, że go powstrzymali koledzy.
to panowie under kartek na barsie promo dnia
Real Sociedad - FC Barcelona (under/over 4.5) live
Ile kartek będzie w spotkaniu? (regularny czas gry): 1
1.50
eal Sociedad - FC Barcelona live
Która drużyna będzie miała wiecej rzutów rożnych w meczu?: 2
3.4 bah
Real Sociedad - FC Barcelona live
Czy obie drużyny zdobędą przynajmniej po jednej bramce?: Tak
2.15