lazzarov
Użytkownik
klasycznie, po co mam wygrać :dRaczej krecz bo pogoda słoneczna. Przynajmniej wg. google
klasycznie, po co mam wygrać :dRaczej krecz bo pogoda słoneczna. Przynajmniej wg. google
Heat + Wizards.Co tam panowie z NBA dajemy?
A w czym problem? Pełno jest klubów ze stolami w większych miastach. Ja miałem stół do poola w domu, zwykłą 6ft, trochę grałem i na większych stolach ale na 12ft snookerowym idzie się pogubić ???? strasznie wąskie kieszenie. Gra owszem fajna ale trzeba mieć oko i wielkie umiejętności przewidywania kilka ruchów w przód. Ja zrobiłem max breaka w takim treningu chyba 27 i to było juz wydarzenie ????Nie dla mas
Piękno nie każdy wszędzie widzi ????Nie dla mas
oby Gala wygrało ????co te Milano wyprawia.. 15 pkt w 4Q nie rzucą patologia
.................Heat + Wizards.
A Ciebie miało tu już chyba nie być ? ????polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.
a ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.
sędzia do kartek całkiem ok jest (norma 4-5 na mecz to nic wielkiego dla niego), długo nie dawał, ale po przerwie już wyjścia nie będzie i się posypiea ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...
Na razie leki trzymają to spokojny, jak puszczą włączy się adhd ????A Ciebie miało tu już chyba nie być ? ????