>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
K 123

karwan1988

Użytkownik
A w czym problem? Pełno jest klubów ze stolami w większych miastach. Ja miałem stół do poola w domu, zwykłą 6ft, trochę grałem i na większych stolach ale na 12ft snookerowym idzie się pogubić ???? strasznie wąskie kieszenie. Gra owszem fajna ale trzeba mieć oko i wielkie umiejętności przewidywania kilka ruchów w przód. Ja zrobiłem max breaka w takim treningu chyba 27 i to było juz wydarzenie ????

5567 719

5567

Użytkownik
Neymar ma wszystko, ale jakby byl jeszcze odrobine bardziej mocniejszy fizycznie to by był kozak niesamowity. Tylko tego mu brakuje.

loj99 530

loj99

Użytkownik
Minnesota Wild @1,45
Eugenie Bouchard @1,55
Lucic-Baroni M / Petkovic A @1,50

Ako: 3,371

Powodzenia w nocy rano rozliczę :]

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
polecam kartki po przerwie w Sociedad, jest jedna , sędzia dał już trzem piłkarzom ostatnie ostrzeżenie i jeszcze Messi wyłapał za grę na czas w 44 minucie o co się sprzeczał z sędzią po pierwszej połowie już.
A Ciebie miało tu już chyba nie być ? ????

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
ogólnie sędzia nie chciał długo pęknąć, ale Messi go wkurzył i mu dał, teraz pójdzie już z górki i pewnie pokaże przynajmniej z 3-4 sztuki
publika jeszcze robi napięcie, dużo gwizdów przy faulach i wymuszanie kartek na arbitrze

T 70

twister1992

Użytkownik
a ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
a ja nie polecam kartek, ten sędzia jest nienormalny Messi 5razy faulowany i brak kartki a on odstąpił wolnego Roberto, urwał może przez to 5 sekund czasu i żółtą od razu dostał...
sędzia do kartek całkiem ok jest (norma 4-5 na mecz to nic wielkiego dla niego), długo nie dawał, ale po przerwie już wyjścia nie będzie i się posypie
w ogóle Messi to prawie reda wyłapał, bo się pultał do sędziego już po przerwie i dobrze, że go powstrzymali koledzy.

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
to panowie under kartek na barsie promo dnia
Real Sociedad - FC Barcelona (under/over 4.5) live
Ile kartek będzie w spotkaniu? (regularny czas gry): 1
1.50✅
eal Sociedad - FC Barcelona live
Która drużyna będzie miała wiecej rzutów rożnych w meczu?: 2
3.4✅
bah
Real Sociedad - FC Barcelona live