>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jeśli chodzi o AO, to w singlu dzisiaj same takie mecze, że cholera wie co zagrać. Serio, nie mogę wybrać chociaż jednego meczu, w którym można powiedzieć, że szanse są koło 80% na zwycięstwo (oczywiście oprócz Murray&#39;a). Przeglądnąłem za to deble i wyszło mi takie coś. Opinie mile widziane ;)
Nestor/Roger-Vasselin @1.12
Kontinen/Peers @1.25
Makarova/Vesnina @1.16
King/Shvedova @1.25
AKO @2.05

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
tak na luźno z AO to moim zdaniem warto pomyśleć nad Evansem, Seppi spekulacyjny ale jednak, Tsonga jako tako i ciekawy kurs na Fedexa ???? no i Miszka Zverev
a z deblowych dogów Venus/Lindszted, kurs chyba za wysoki ~3

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
tak na luźno z AO to moim zdaniem warto pomyśleć nad Evansem, Seppi spekulacyjny ale jednak, Tsonga jako tako i ciekawy kurs na Fedexa ???? no i Miszka Zverev

Wszystko odwrotnie ????

lazzarov 300

lazzarov

Użytkownik
odgrzeje kotleta, ale beka z Djoka ogolnie xD z kim jak z kim, ale z Istominem ?xD gość miał zawsze taką stylówe że hej, i jeszcze ten jego trenejro, dziad w czarnej skórze z cekinami ???? hit

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik

Tsonga poleci, Fed też Berdych w lepszej formie ale to czajnik w takich meczach więc no bet mecz. Seppiego też bym nie grał, Zverew raczej ogarnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom