wojak1908
Użytkownik
Nie mam czasu na pierdoly i jestem tu rzadki. Dzis bez typow.Wszyscy podają to i tobie korona z glowy nie spadnie jak podasz
Elo
Nie mam czasu na pierdoly i jestem tu rzadki. Dzis bez typow.Wszyscy podają to i tobie korona z glowy nie spadnie jak podasz
Kierowniku przeczytaj sobie pierwszy post każdego tematu.Haha po co?
On już się wyzerował kilkukrotnie w swoim temacie, raz nawet z 10k zapalek sie stoczył do zera, teraz naprodukował nowych i dalej się stacza. Mega bogaty gość...w wyobraźnięIdealny sposob i styl gry do wyzerowania ????
Hmm pierwszy mecz. Ci zadowoleni z prowadzenia , Ci zadowoleni z niklej przegranej. W 1 pol jeden strzal na bramke. Otworza sie?Dla tych co uwalili zemna na babkach z norwegii , daje szybka alternatywe:
Atletico Madryt - SD Eibar 2 gol przed 80minutą/kurs 1,40/ 1280zł /ewentulna wygrana:512zl
Wy macie kurs 1,50 więc stawiac i zarabiać
Podanie typu bez kursu to pierdoły? PozdrawiamNie mam czasu na pierdoly i jestem tu rzadki. Dzis bez typow.
Elo
Który to?EH bruksel bruksel
kobity...over 0.5 HT @3.00 w meczu Portugalii - Kobiety
do jutra :]Dziś mój ostatni dzień na forum, powodzenia chłopaki
Podaj typ życia na odchodne ????Dziś mój ostatni dzień na forum, powodzenia chłopaki
Można to gdzieś live złapać jeszcze ?CS:GO shoot 'em up
1 mapa Dark Passage -4.5 @1.80 4/10
2 mapa Dark Passage -4.5 @1.80 6/10
Poniżej 2,5 map @1.50 4/10
Dark Passage wygra 2-0 @1.61 4/10
mecz startuje za 19 minut, Polecam!
O kolejny wariat ????Dziś mój ostatni dzień na forum, powodzenia chłopaki
stream takMożna to gdzieś live złapać jeszcze ?
chodzi mi o ofertę, bo właśnie wiem że jeszcze nie ruszyli i myślałem że złapie gdzieś startowe kursy.stream tak
https://www.twitch.tv/uccstudio
a oferty to nie widziałem live, i tak jeszcze nie ruszyli
wielka szkoda. Goście bramka po kontrze, a gospodarze masa sytuacji.Frolunda HC wygra 2 tercje @2,7
Ten znowu swojeDziś mój ostatni dzień na forum, powodzenia chłopaki
Znasz jakiś fajny stream do szwedzkiego hokeja? ????wielka szkoda. Goście bramka po kontrze, a gospodarze masa sytuacji.
Czekam na gola Atletico.Pogarłem to z -1.5 Senegalu i Fu,kurs 7Dla tych co uwalili zemna na babkach z norwegii , daje szybka alternatywe:
Atletico Madryt - SD Eibar 2 gol przed 80minutą/kurs 1,40/ 1280zł /ewentulna wygrana:512zl
Wy macie kurs 1,50 więc stawiac i zarabiać