mlodybankrut
Użytkownik
Żenadą są ale tylko i wyłącznie Krzysiek Lijewski, Karol Bielecki i Sławomir Szmal. Nasi walczą dzielnie i to się liczy, z dumą reprezentują nasz kraj.A może nie jest tak? Nie gramy żenday na tych MŚ?
Żenadą są ale tylko i wyłącznie Krzysiek Lijewski, Karol Bielecki i Sławomir Szmal. Nasi walczą dzielnie i to się liczy, z dumą reprezentują nasz kraj.A może nie jest tak? Nie gramy żenday na tych MŚ?
Ja nie uważam, że nie walcza i nie obrażam ich tylko ich gre i szkolne błędyŻenadą są ale tylko i wyłącznie Krzysiek Lijewski, Karol Bielecki i Sławomir Szmal. Nasi walczą dzielnie i to się liczy, z dumą reprezentują nasz kraj.
brawo, leci reputa ode mnie -18,5 cska 365 po 1,83 i cska wygra wiecej niz 21 po 2,4 365ustawka na remis?
Mac-Isl
@ 4,50 bet365
Jest ten nowy przepis o sześciu podaniach? Jest. Więc jak tylko gwizdki pozwolą zagrać na tę maksymalną ilość podań to tak może być i nie można się czepiać, bo zgodnie z przepisami jest wszystko ok. Jasne, że również zgodnie z przepisami mogą zagwizdać pasywną wcześniej, ale gospodarzom tego po prostu by nie zrobili.Polacy dzisiaj przegrali tak naprawdę przez to ze sędziowie nie mieli jaj żeby zagwizdać grę pasywną. Trzymali, trzymali i trzymali tą rękę w górze a Francuzi dalej sobie rzucali.
No cóż, myślę że mało kto się spodziewał takiego wyniku. Dobre wrażenie ????
19 pktSzybkie pytanie: ile ptk rzucił De Colo?
Chyliński chory był 6 min na parkiecie Dmitriev chyba 4 nic nie daja do przerwy drużynieAnwil to dzis pelnym skladem ?
Amatorami bym nazwał Liberec czy coś, ta Ljublana całkiem sobie pogrywa , ciekawy teraz będzie IV set :razz:Skra Bełchatów przegrywa 3 seta z amatorami ze Słowenii, żenada ????
~~ 10j.Wczoraj duzy zarobek na tenisie w odroznienu od tematu
Dzis 2/2 live to dam dzis tez zarobic :
Muller-Rao brak TB w 1 secie 5j
Karlovic brak tb 1 set 5j
Kovincic win 3j
Qureshi/Melzer win 3j
Ferrer 3-0 4j
Carreno win 3j
Carreno 3-0 1j (!) KURS @5
Powodzenia, kursy z bet trzy.
Pinn: Tiafoe+2.5 seta + Thompson +2.5 seta 5j
Skelleftea na razie super gra, nie wiem czy taki łatwy mecz to będzie.
Lider tabeli, gra u siebie, wszystko ostatnio ze Skelleftea wygrywali.Skelleftea na razie super gra, nie wiem czy taki łatwy mecz to będzie.