tomek80
Użytkownik
Barca moze i wygra,ale ciagle bez formy.Barcelona - Efes , typ Barca, kurs 1.83
Barca moze i wygra,ale ciagle bez formy.Barcelona - Efes , typ Barca, kurs 1.83
A będzie im się chciało pokryć +12.5 Japonii? ????o pieniądze
nic nie grałem jakby co, takie refleksje, niczym się nie sugerować,jestem w dużym tyle z tenisemTsonga poleci, Fed też Berdych w lepszej formie ale to czajnik w takich meczach więc no bet mecz. Seppiego też bym nie grał, Zverew raczej ogarnie.
osobiście jakbym był trenerem to bym teraz lekko zmienników popróbował bo na pierwsze miejsce bez szans, trzeciego też nie będą mieli a 5 bramek przewagi jest w miarę bezbieczneA będzie im się chciało pokryć +12.5 Japonii? ????
Tomic tez wtopi, dostanie dobre lanie ????Wtopisz jak Twoj nick przegrywa z kontuzjami. ????
Seppi to drewno i zostanie objechany
Zgadza się, ileż piłek na własnej tablicy traci...Barca moze i wygra,ale ciagle bez formy.
Cavs, ale kurs widzę marny...Co tam panowie z NBA dajemy?
Ja tak na pierwszy rzut oka NYK 2,2 i Miami 1.81 w pakiecie, ale jeszcze muszę to dogłębnie przeanalizować.Cavs, ale kurs widzę marny...
Raczej krecz bo pogoda słoneczna. Przynajmniej wg. googleBrkic/Cacic 2:6 2:2 i znikło z beta, ktoś coś? jakiś krecz oczywiście ?
ej no sorry, ale Tomic to kto? taki sam pajac jak Kyrgios, Fogas czy inny Paire :d z tej samej ekipyKazdy sie jara Evansem a to czajnik i drewno. Cilic przegral mecz sam. Byl styrany i po prostu nie nalezy do zawodnikow w formie. Evans slajs odgrywany z bh to tragedia, Kangur go spokojnie posklada i handi setowe -1.5 do gry.