problem w tym, że statystycznie to ja i moja dziewczyna mamy po jednym jajku, ale to niekoniecznie odzwierciedla rzeczywistość. Typ może wejść, ale nie musi, mówię to co widziałem, już nawet nie chodzi o ilość fauli na Messim, a to że był faulowany w narożniku i koleś jeszcze specjalnie w niego piłka kopnął, a sędzia nic... Takich meczy lepiej nie ruszaćsędzia do kartek całkiem ok jest (norma 4-5 na mecz to nic wielkiego dla niego), długo nie dawał, ale po przerwie już wyjścia nie będzie i się posypie
w ogóle Messi to prawie reda wyłapał, bo się pultał do sędziego już po przerwie i dobrze, że go powstrzymali koledzy.
Zostaje tylko przy Miami, ale warto z lekkim handi, -2.5, kurs 1.9.Ja tak na pierwszy rzut oka NYK 2,2 i Miami 1.81 w pakiecie, ale jeszcze muszę to dogłębnie przeanalizować.
Barca odpaliła, 3 kwarta 29-17Barcelona - Efes , typ Barca, kurs 1.83
Bez CP3 przegrywają większość spotkań ????Clippers bez CP3 gramy Wilki?
Generalnie duży plus, turcy na pierwszej mapie z 12:4 przegrali 7 rund z rzędu... nie rozumiem dlaczego nie wzięli pauzy taktycznej, tylko grali dalej. Oczywiście brakło 1 rundy bo jakżeby inaczej. Na drugiej mapie ponownie. Wygrywają 15:4 i oddają 5 rund z rzędu gdzie robi się 15:9... Całe szczęście ogarnęli się w porę i liczymy pieniążkiCS:GO shoot 'em up
1 mapa Dark Passage -4.5 @1.80 4/10 16:12 ... było 12:4 -> 12:11 -> 16:12 tragedia...
2 mapa Dark Passage -4.5 @1.80 6/10 16:9
Poniżej 2,5 map @1.50 4/10 2:0
Dark Passage wygra 2-0 @1.61 4/10 2:0
mecz startuje za 19 minut, Polecam!
2-0Senegal + Marco Fu + ta strzelaninka 2-0 od @walentyny ????
AKO @3.28
Zuchu rozliczyli Ci już w całorocznym strzelankę 2-0?2-0
6-2
2-0 dzięki @walentyna!!! ????
jeszcze nie rozliczona. Potrwa to pewnie z 10 minut zanim ogarną. Jak zwykle zresztąZuchu rozliczyli Ci już w całorocznym strzelankę 2-0?
Mecz jeszcze trwa, ale leciutko weszłoBarcelona - Efes , typ Barca, kurs 1.83