CegłaZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 62,5 1poł @1,83
Nizhny 1pkt w 2 kwarcie, zostały 3 minutyZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 62,5 1poł @1,83
Pierwszy raz widzę takie cuda o ile jeszcze okolice 20 punktów Zenitu były spokojnie do przewidzenia, i założyłem, że Nizny dołoży z 15 i linie pokryją spokojnie tak teraz sam nie wiem co o tym myśleć ????Nizhny 1pkt w 2 kwarcie, zostały 3 minuty
 ale nie takie cuda już widywałem, więc nie tracę nadziei  ????
 ale nie takie cuda już widywałem, więc nie tracę nadziei  ????Oby, tak postawiłem za namową RogeraHehe, jeszcze wygrają.

Całkowicie się zgadzam i nie neguję typu, tylko to co tam się dzieje...Pierwszy raz widzę takie cuda o ile jeszcze okolice 20 punktów Zenitu były spokojnie do przewidzenia, i założyłem, że Nizny dołoży z 15 i linie pokryją spokojnie tak teraz sam nie wiem co o tym myśleć ????
Typ raczej naale nie takie cuda już widywałem, więc nie tracę nadziei ????
165...Changwon Sakers v Seoul Thunders under 163,5 @1,83
To tak troche dla odmiany bo Tylko Ivo Zeballos teraz w temacie jest ????

pewnie z 55-56Całkowicie się zgadzam i nie neguję typu, tylko to co tam się dzieje...
Nawet wolnych nie trafiają. Zobaczymy ile trafią do przerwy
Nawet 3-ka im siadła. Może coś się ruszy. Tylko te wolne. Jak by S.O'Neal rzucałpewnie z 55-56
jak będzie linia na cały mecz koło 120 to chyba pocisnę
linia 132 jak dla mnie za duża loteria :/Nawet 3-ka im siadła. Może coś się ruszy.
...linia 132 jak dla mnie za duża loteria :/
typ mimo, że księżniczki zaczęły rzucać pod koniec to na minus... a wystarczyło tylko, żeby osobiste były na poziomie 75% i by siadło luźno ????
Siatkówka Korea - Kobiety + Koszykówka Korea - KBL
Hungkuk Pink Spiders vs IBK Altos 1 @ 1.83
Busan Sonicboom vs Seoul Knights 1 @ 2.00
@ 3.67 Bet365
Dubel na przedpołudnie

Siatka 3-1, Kosz 87-83
 Siatka 3-1, Kosz 87-83Ja sts. Niby podatek jest, a i tak lepsze kursy niż np. w Bet At Homegrał ktoś z was w totolotku?
jakie tam są limity? poważnie na telefonie gra się bez podatku?