CegłaZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 62,5 1poł @1,83
Nizhny 1pkt w 2 kwarcie, zostały 3 minutyZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 62,5 1poł @1,83
Pierwszy raz widzę takie cuda o ile jeszcze okolice 20 punktów Zenitu były spokojnie do przewidzenia, i założyłem, że Nizny dołoży z 15 i linie pokryją spokojnie tak teraz sam nie wiem co o tym myśleć ????Nizhny 1pkt w 2 kwarcie, zostały 3 minuty
Oby, tak postawiłem za namową RogeraHehe, jeszcze wygrają.
Całkowicie się zgadzam i nie neguję typu, tylko to co tam się dzieje...Pierwszy raz widzę takie cuda o ile jeszcze okolice 20 punktów Zenitu były spokojnie do przewidzenia, i założyłem, że Nizny dołoży z 15 i linie pokryją spokojnie tak teraz sam nie wiem co o tym myśleć ????
Typ raczej na ale nie takie cuda już widywałem, więc nie tracę nadziei ????
165...Changwon Sakers v Seoul Thunders under 163,5 @1,83
To tak troche dla odmiany bo Tylko Ivo Zeballos teraz w temacie jest ????
Sakers-Thunders, under 176.5pkt, kurs 1.83
pewnie z 55-56Całkowicie się zgadzam i nie neguję typu, tylko to co tam się dzieje...
Nawet wolnych nie trafiają. Zobaczymy ile trafią do przerwy
Nawet 3-ka im siadła. Może coś się ruszy. Tylko te wolne. Jak by S.O'Neal rzucałpewnie z 55-56
jak będzie linia na cały mecz koło 120 to chyba pocisnę
linia 132 jak dla mnie za duża loteria :/Nawet 3-ka im siadła. Może coś się ruszy.
...linia 132 jak dla mnie za duża loteria :/
typ mimo, że księżniczki zaczęły rzucać pod koniec to na minus... a wystarczyło tylko, żeby osobiste były na poziomie 75% i by siadło luźno ????
Siatkówka Korea - Kobiety + Koszykówka Korea - KBL
Hungkuk Pink Spiders vs IBK Altos 1 @ 1.83
Busan Sonicboom vs Seoul Knights 1 @ 2.00
@ 3.67 Bet365
Dubel na przedpołudnie
Ja sts. Niby podatek jest, a i tak lepsze kursy niż np. w Bet At Homegrał ktoś z was w totolotku?
jakie tam są limity? poważnie na telefonie gra się bez podatku?