ok dzięki, wszystko jasne ????Nie ma tb w 5 secie.
tak, grają do przewagi dwóch gemów, nie ma , że tajbrekale to jakimi zasadami się toczy? Grają do przewagi 2 gemów czy jak?
Zeballos @2,75
Zeballos @ 1.85 WH 3/10j
Ivo w takim upale może nie wytrzymać kilkugodzinnej batalii.
Mam nadzieje ze posluchaliscie i nie graliscie juz overow w tym meczuZeballos juz chyba na oparach jedzie, jeszcze kilka gemow i Ivo to bierze, serwis juz nie siedzi.
A jak dla mnie to dr obok to bierze. Już nie jedno takie spotkanie Rozgrywał i nie jedno takie wygrał... Za To zeballos nie i dlatego myślę że mu braknie
Ivo @1.50
Wiele już było takich spotkań. Zawsze ktoś wymięknie i da się połamać.Ja to się nie mogę doczekać meczu w wielkim szlemie Raonica z Isnerem. I wtedy to już "tylko" żeby było 2-2 w setach i można walczyć o pobicie rekordu ????
Najgorzej, jakby nigdy nie nastąpiło przełamanie ???? Ciekawe, co by zrobili organizatorzy? Wszyscy by czekali a tych dwóch by serwowało tydzień i 546*-547 40:0 ? ????
Mahut z Isnerem wymięknął bardzo późno ???? Mam nadzieję, że ktoś kiedyś za naszego życia się szarpnie i pobije rekord ????Wiele już było takich spotkań. Zawsze ktoś wymięknie i da się połamać.
To wlasnie byl najtrudniejszy punkt, Ivo w takich sytuacjach jest najlepszy gdzie stoi pod scianaNie dał rady Zeballos, ale i tak warto było spróbować po @4,00, miał brejka 1280 gemów wstecz, ale nie umiał wykorzystać
Lucic-Baroni mecz @1.75