alexdamiao
Użytkownik
Dałem na Zeballosa przy 7-7, liczyłem, że doktor wcześniej się posypie. Miał Zeballos 1 breakpointa, ale Ivo asem go wyjaśnił ????
Obys mial racje bo mam pograny ????teraz można over 0,5 do HT @1,83 :grin:
przecież w tym meczu na razie padł 1 niecelny strza, TYLKOteraz można over 0,5 do HT @1,83 :grin:
Wczoraj grali do 24. Teraz dochodzi tam 22 więc myślę, że jeszcze pograją.Orientuje się ktoś do której tak mogą grać aż nie przełożą meczy na jutro?
Akurat o kondycję zawodników się nie martw To są profesjonaliści i mają niesamowite zaplecze Ja za małolata biegałem 6 godzin za piłką po asfaltowym boisku i nie mdlałem JA! A oni mają uwierz kondycję i zdrowie na jeszcze kilka godzinIvo już ledwo stoi na nogach
Donaldson w meczu z Dutrą też ma takie zaplecze, a uwierz mi oddychał rękawami w ostatnim secieAkurat o kondycję zawodników się nie martw To są profesjonaliści i mają niesamowite zaplecze Ja za małolata biegałem 6 godzin za piłką po asfaltowym boisku i nie mdlałem JA! A oni mają uwierz kondycję i zdrowie na jeszcze kilka godzin
Przecież ivo cały mecz tak wygląda... To zeballos już w ogóle prawie nie biega do piłek. Nie wprowadzaj ludzi w błądIvo już ledwo stoi na nogach
Dobre żarty ????Ivo już ledwo stoi na nogach
To zamknij , wyplac. Zrobią ujemne konto i za pare godzin przyslą maila , że w gescie dobrej woli stan konta wróci do 0.Witam. Czy ktoś grał spotkanie Tursunov -Stepanek over 3,5 seta . Stepa wygrał 3:0 a bet rozliczyl to na plus o co chodzi?
i już jest ????teraz można over 0,5 do HT @1,83 :grin:
Trochę mniej to 1.07Obliczył ktoś jaki byłby zysk grając te 37 gemów piątego seta na serwujących płaską stawką 100zł? Myślałem o tym.....Kursy średnio w okolicach 1,22 na Zeballosa i trochę mniej na Karlovicia ????