>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
Dałem na Zeballosa przy 7-7, liczyłem, że doktor wcześniej się posypie. Miał Zeballos 1 breakpointa, ale Ivo asem go wyjaśnił ????

briko 11,9K

briko

Użytkownik
Witam. Czy ktoś grał spotkanie Tursunov -Stepanek over 3,5 seta . Stepa wygrał 3:0 a bet rozliczyl to na plus o co chodzi?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ivo już ledwo stoi na nogach
Akurat o kondycję zawodników się nie martw ;) To są profesjonaliści i mają niesamowite zaplecze ;) Ja za małolata biegałem 6 godzin za piłką po asfaltowym boisku i nie mdlałem ;) JA! A oni mają uwierz kondycję i zdrowie na jeszcze kilka godzin ;)

fuego 29

fuego

Użytkownik
Akurat o kondycję zawodników się nie martw ;) To są profesjonaliści i mają niesamowite zaplecze ;) Ja za małolata biegałem 6 godzin za piłką po asfaltowym boisku i nie mdlałem ;) JA! A oni mają uwierz kondycję i zdrowie na jeszcze kilka godzin ;)
Donaldson w meczu z Dutrą też ma takie zaplecze, a uwierz mi oddychał rękawami w ostatnim secie
EDIT: Nie porównuj biegania za piłką na podwórku. To zupełnie dwie inne rzeczy

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Obliczył ktoś jaki byłby zysk grając te 37 gemów piątego seta na serwujących płaską stawką 100zł? ;) Myślałem o tym.....Kursy średnio w okolicach 1,22 na Zeballosa i trochę mniej na Karlovicia ????

D 570

duff999

Użytkownik
Witam. Czy ktoś grał spotkanie Tursunov -Stepanek over 3,5 seta . Stepa wygrał 3:0 a bet rozliczyl to na plus o co chodzi?
To zamknij , wyplac. Zrobią ujemne konto i za pare godzin przyslą maila , że w gescie dobrej woli stan konta wróci do 0.

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 493

milo93

Użytkownik
Obliczył ktoś jaki byłby zysk grając te 37 gemów piątego seta na serwujących płaską stawką 100zł? ;) Myślałem o tym.....Kursy średnio w okolicach 1,22 na Zeballosa i trochę mniej na Karlovicia ????
Trochę mniej to 1.07

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom