Dla rozładowania emocji, upraszam admina o nie kasowanie tego postu ???? nie samą bukmacherką człowiek żyje ????Śliczną Dupeczkę ma Verdasco Naturalna i zdrowa kobieta, Hiszpanki i Francuzki są zajebiste
no to masz 18*22 + 19*7,1 ????Obliczył ktoś jaki byłby zysk grając te 37 gemów piątego seta na serwujących płaską stawką 100zł? Myślałem o tym.....Kursy średnio w okolicach 1,22 na Zeballosa i trochę mniej na Karlovicia ????
-Gdzie idziesz?Niech rzucą monetą u Ivo i Zjeballosa bo szkoda czasu dłużej to ciągnąć
wygraneFC Fastav Zlin - Spartak Trnava FC typ: over 1,5ht/ kurs 2,40
grac teraz i zarabiać
71 i 74 weszły to jeszcze ostatni bet na ten mecz.
Spróbuje over 82.5 @2
Wpisz sobie w google: Isner - Mahut wimbledon[TheNormalOne napisał:;6273747]Znawcy tenisa może ktoś odpowie kiedy teraz któryś z pary zebelos Karlovic ma swój następny mecz w tym turnieju i po drugie jaki był najdłuższy mecz w historii tenisa ? Ile miał genów ?
DziękiWpisz sobie w google: Isner - Mahut wimbledon
W Wielkich Szlemach tak jest zawsze piaty set tak wygladaA co to za zasada że w piątym secie tyle gemów natłukli? Ja tenisem nie jestem jakoś zafascynowany i pewnych kwestii mogę nie ogarniać ????
To nie jest kobieta Verdasco....wygląda Ci na Hiszpankę?Bez szału ta azjatka Verdasco, Giorgi lepsza szmula jak dla mnie.
Nie ma tb w 5 secie.A co to za zasada że w piątym secie tyle gemów natłukli? Ja tenisem nie jestem jakoś zafascynowany i pewnych kwestii mogę nie ogarniać ????