>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Śliczną Dupeczkę ma Verdasco ;) Naturalna i zdrowa kobieta, Hiszpanki i Francuzki są zajebiste ;)
Dla rozładowania emocji, upraszam admina o nie kasowanie tego postu ???? nie samą bukmacherką człowiek żyje ????

Takie trochę daleko wschodnie korzenie, ale i tak kozak ????

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:

avdm20 324

avdm20

Użytkownik
Obliczył ktoś jaki byłby zysk grając te 37 gemów piątego seta na serwujących płaską stawką 100zł? ;) Myślałem o tym.....Kursy średnio w okolicach 1,22 na Zeballosa i trochę mniej na Karlovicia ????
no to masz 18*22 + 19*7,1 ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
czy tylko ja wolę oglądać takie mecze jak Ivo-Zeballos gdzieś tam na którymś korcie zamiast Djoko-Dasco czy Murrey-Marchenko na głównym obiekcie? Jakoś większy jest klimat ;)

D 570

duff999

Użytkownik
jeden i drugi jedzie na oparach tylko w tym momencie ivo ma tylko serwis do zaoferowania. Na stojaka nie zlamie zeballosa nigdy.
e: a może ???? ????

forky 734

forky

Użytkownik
Changwon Sakers v Seoul Thunders under 163,5 @1,83

To tak troche dla odmiany bo Tylko Ivo Zeballos teraz w temacie jest ????

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Znawcy tenisa może ktoś odpowie kiedy teraz któryś z pary zebelos Karlovic ma swój następny mecz w tym turnieju i po drugie jaki był najdłuższy mecz w historii tenisa ? Ile miał genów ?

alexdamiao 1,5K

alexdamiao

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6273747]Znawcy tenisa może ktoś odpowie kiedy teraz któryś z pary zebelos Karlovic ma swój następny mecz w tym turnieju i po drugie jaki był najdłuższy mecz w historii tenisa ? Ile miał genów ?
Wpisz sobie w google: Isner - Mahut wimbledon

Otrzymane punkty reputacji: +1
seba1b 109

seba1b

Użytkownik
A co to za zasada że w piątym secie tyle gemów natłukli? Ja tenisem nie jestem jakoś zafascynowany i pewnych kwestii mogę nie ogarniać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom