>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [50]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
bo nabija sobie punkty na niższych turniejach, a tak to jest cienka na szlema
Mi nie o ranking chodzi, a o grę. Przecież ona z każdą może wygrać poza Serena w formie. Mastersa wygrała, to i Szlema może wygrać przy sprzyjających wiatrach, ale to nie oznacza, ze jest taka wybitna, tylko po prostu poziom jest słaby w Tourze.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Kurde nie lubię takiego gadania skoro poziom jest niski to rób córkę i trenuj zarobisz miliony.
Tylko potem nie mów że poziom za wysoki.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Kerber na AO 2016 w pierwszej rundzie bronila meczowych z Misaki Doi , a później poszla po zwycięstwo w całym turnieju.
Poza tym która z zawodniczek WTA jedzie ciagle na wygranych z kim tylko popadnie. Oprócz Williamsowej to tam kazda moze przegrać z przeciętną zawodniczką na poziomie 100 ranking.
Aga jest wysoko bo zawsze gdzies dalej zachodzi w waznych turniejach i rzadko zdarzają jej się wtopy jak np. Halep z Rogers.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Mam wrażenie, że takie gadania wychodzą od ludzi, którzy mają pograne na kuponach Radwańską 2:0 w setach i potem jest napinka. Ja tam znawcą tenisa nie jestem, wiem tylko, że baby w WTA, to kosmos i mocnej psychiki nie mają (jak to baby) i można fajnie zarobić na &quot;dogach&quot; i łamakach live przy dużych kursach ???? kto siedzi trochę dłużej w bukmacherce i umie analizować fakty, ten wie o co chodzi.

5567 719

5567

Użytkownik
Kurde nie lubię takiego gadania skoro poziom jest niski to rób córkę i trenuj zarobisz miliony.
Tylko potem nie mów że poziom za wysoki.
Skoro sie z tym nie zgadzasz to oznacza, ze wg Ciebie poziom jest wysoki, a skoro Radwanska jest w ścisłym topie, to jest wybitną zawodniczką. Poogladaj jej mecze, popatrz na jej grę a potem to przeczytaj :grin:

strzala 377

strzala

Użytkownik
Agniecha 5*-1 ???? Zrobiła to, spokojnie ;) II set to był tylko taki mało udany żart ;)

Zaraz snooker na najwyższym możliwym poziomie! Ale będzie spektakl! Fu - Trump

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom