forky
Użytkownik
120pktZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 117,5 @1,83 B365 GRUBO
Wreszcie ruskie zaczely cokolwiek trafiać ???? dobrze, że pograne za grubasy ????
120pktZenit St. Petersburg 2 v Nizhny Novgorod 2 over 117,5 @1,83 B365 GRUBO
Co za cipeczki, pierwszy remis w Pucharze.Idę w win rizespor @1,88
E: skład nie rezerwowy, myślę, że wejdzie ale nie szaleje e stawka
W Chinskim koszu babek ,over 142pkt
Zakład wygrany:]Sknv St. Pölten - SV Horn 0,5ht / kurs 1,67 ładować hajs i wyjmowac ,opitalać bukmachera,polecam
Ja myślałem na under 54,5, ale sam nie wiem czy warto więc na siłę nie chce graćGracie coś z NOR - BRA?
Biorę u60,5 kiedyś zaczną ceglić w końcuJa myślałem na under 54,5, ale sam nie wiem czy warto więc na siłę nie chce grać
może dawałeś jakieś overy setów czy coś? bo ta promocja tylko do: wygra mecz, zwycięzca pierwszego seta i zakładów na set dla meczów pojedynczych i podwójnych z wydarzeń wielkoszlemowychTen bonus w becie dodają od razu czy jak? Trafiłem fajne AKO z AO i cisza..
over 4,5 w czeskiej @ 2Swindon rezerwa over 0,5 HT @ 1.80
A to chyba wszystko jasne. Mialem 10 spotkań, same tenisy z AO, tylko w jednym meczu mialem over setowy. Wszedłem teraz w ten kupon i na dole info: "bonusy nie zostały wliczone" ???? :grin:może dawałeś jakieś overy setów czy coś? bo ta promocja tylko do: wygra mecz, zwycięzca pierwszego seta i zakładów na set dla meczów pojedynczych i podwójnych z wydarzeń wielkoszlemowych
Swindon rezerwa over 0,5 HT @ 1.80
Szybki betPortugalia u 19 kobiety
Over0.5 @2.20