slomiany400
Użytkownik
Dasz znać w temacie, jak widzisz ten pierwszy Bremen, a jak drugi po zobaczeniu składów? Liga niemiecka nie moja bajkaZa mniej niż godzinę wszystko będzie wiadomo
Pozdro
Dasz znać w temacie, jak widzisz ten pierwszy Bremen, a jak drugi po zobaczeniu składów? Liga niemiecka nie moja bajkaZa mniej niż godzinę wszystko będzie wiadomo
1 Walter ViitalaPrzewidywany sklad Finow
1 Walter Viitala
5 Juhani Ojala
6 Matej Hradecký
7 Simon Skrabb
8 Juha Pirinen
11 Rasmus Schüller
13 Kari Arkivuo (C)
15 Markus Halsti
16 Sakari Mattila
20 Petteri Forsell Miedz Legnica ????
21 Tim Väyrynen
2,45 na dafabetMaroko - Finlandia to jest mecz towarzyski jak dobrze rozumiem i chyba ma posłużyć trenerowi Maroka do przetestowania jakiejś koncepcji. A czy to będzie polegało na strzelaniu bramek to nikt nie wie. Ja osobiście obstawiałbym BTS, Finowie nie będą przecież stać i się patrzeć, a w takim meczu najłatwiej strzelić. Nie widzę kursu na BTS ale jak się mecz zacznie to pewnie wskoczy ????
tak....Masz pewnosc, ze Maroko pierwszym skladem?
oczywiście tak ale jak kolega podał 2.45 to ja bym nie ryzykowałMaroko - Finlandia to jest mecz towarzyski jak dobrze rozumiem i chyba ma posłużyć trenerowi Maroka do przetestowania jakiejś koncepcji. A czy to będzie polegało na strzelaniu bramek to nikt nie wie. Ja osobiście obstawiałbym BTS, Finowie nie będą przecież stać i się patrzeć, a w takim meczu najłatwiej strzelić. Nie widzę kursu na BTS ale jak się mecz zacznie to pewnie wskoczy ????
chyba pogram do przerwy hendi -1 hehe a kurs 5.50 xdtak....
rotacje będą na pewno... chyba 21 stycznia zaczynają turniej więc wiadomo
ale to nie zmienia faktu
ewentualnie pograć do przerwy 2.05 a potem olać ????
ja tak jak pisałemWydaje mi sie, ze warto grac to Maroko nawet z handi.
mecz się nie zaczął a tu już delikatne hejtybanana, widzę że jesteś tak trochę na siłę pewny tego Maroka bo pograłeś na złości. Czuje remis
młodzież albo rezerwę... rezerwa gra o klasę niżej (3 bundesliga) niż Karlshruher i mają podobne lokaty (tuż nad strefą spadkową).Witam, ma ktos info dot.skladu Werderu na mecz o 14.00 z Karlsruher bo maja dzis kolejny mecz z Brugge wiec mozliwe teraz wpuszcza mlodziez
to Maroko jeszcze coś z Tunezja dzisiaj gra?tutaj ma byc transmisja meczu Maroko Tunezja ????
https://www.veikkaus.fi/fi/live-veto#!/filter/veikkaustv