Zetterer - S.Garcia, Sané, Verlaat - Zander, Delaney, Fritz, Bauer - Schmidt - Pizarro, Jóhannssonpodałbyś ??
bo 2 mecz mają o 18:00 transmitowany w niemieckiej TV z duzo lepszym rywalem... wiec pewnie 2 lub nawet 3 garnitur z Karlsruher
a Karlsruher jak wystawi 1 jedenastkę to śmiało do grania
kurs 3.00 do zaatakowania lub DNB ! ????
no to nie aż taki słaby ten skład... ja nie ruszam////Unsere Start11 für <s>#</s>SVWKSC: Zetterer - S.Garcia, Sané, Verlaat - Zander, Delaney, Fritz, Bauer - Schmidt - Pizarro, Jóhannsson. <s>#</s>VamosWerder
Nauczcie się, że twitter nie gryzie i nie jest płatny, żeby skorzystać z takich informacji
powinna bo z kim ma innym wygrać jak nie z ostatnią drużyną w tabelia jak myslicie Valencia da rade? nie przegra?
Izi 6-2Fallert 2 set @1,75 bet365. Oglądam i powinien ogarnąć.
ja bym nie ruszał...a jak myslicie Valencia da rade? nie przegra?
no i PS nie zagra Nani....ja bym nie ruszał...
po pierwsze bez obrony Valencia
- Mangala kont
- Garay kont
- Abddenour reprezentacja
- Gaya kont
- Cancelo kartki
zostaje tylko 1 obronca lewy Sigueira i prawy Montoya
nic wiecej !!!!!
ALERT
a po drugie Osasuna w koncu musi serię porażek skończyć
do Brugge nikt nie jedzieClaudio Pizarro nie jedzie do Bruggi i będzie grał z Karlshruher, hehe, tak samo jak i innych kilku piłkarzy, który zagrali w ostatnim meczu ligowym z Hoffenheim. Niezłe kabarety. Ciekawe jak będzie wyglądała jedenastka z Bruggią.
O tobie pomyślałem myśląc nad analizą w kontekście tych dwóch spotkań Werderu rozgrywanych niemalże o jednakowej porze ????Juz powoli to opisuje, ale czekam na KSC
W sensie, że kto tam będzie z nimi grał. Nie wiem jak ugryźć te spotkania, a chcę, bo czuje, że można to fajnie wytypować.do Brugge nikt nie jedzie
ale to Bema nie bedzie grała w Belgi... te mecze podejrzewam że w jakimś cieplusim kraju rozgrywane bedą ???? wiec trener ogarnieO tobie pomyślałem myśląc nad analizą w kontekście tych dwóch spotkań Werderu rozgrywanych niemalże o jednakowej porze ????
Ciekawe co ten trener zamierza.
Znaczy to w Hiszpanii grane jest.Claudio Pizarro nie jedzie do Bruggi i będzie grał z Karlshruher, hehe, tak samo jak i innych kilku piłkarzy, który zagrali w ostatnim meczu ligowym z Hoffenheim. Niezłe kabarety. Ciekawe jak będzie wyglądała jedenastka z Bruggią.
szczerze to troszkę nie rozumiem trenera....Znaczy to w Hiszpanii grane jest.
Kilka nazwisk się znajdzie, Moisander, Gebre w obronie, Grillitsh Januzović, Gnabry, Bartels czy Kruse. Tam najlepiej w over uderzyć, Brugia swoje powinna zrobić, Weder też z jedną strzeli