M
163
maniek04121993
Użytkownik
Jaka dyscyplina?a delikatnie proponuję -2.5 handi na Maroko
4.25 bet365
Jaka dyscyplina?a delikatnie proponuję -2.5 handi na Maroko
4.25 bet365
Czemu wałek? Złapałem go po 2.20 a australijska łapie wildcats po 2.10
Bet365
Wiec tak jak wczoraj pisałem na temat Wybrzeża Kości kurs na zw 2.00 bet365 pobrany przed meczem i potem live 1 gol Wybrzeża 1 połowa Wybrzeże i przy 1-0 dnb na Wybrzeże po 3.50 bet365Jakies info na temat skladow? Skad takie przypuszczenia na Maroko?
Gdzie jest mecz rozgrywany?Wiec ta Finladnia dzisiaj pare brameczek dostanie...
oczywiscie nikomu nie karzę tego grać...ale jak ktoś ma ochotę zarobić to to proponuję
Ja osobiscie pograłem troszkę zakładów na to spotkanie
co do kursu to moim zdaniem jakieś nieporozumieniebet365 chyba myśli inaczej bo kurs na to zdarzenie to @17
Zwiesza co chwile i błędy wyskakujaChodzi wam dobrze pekaosa24?
Żenada. Często im się to zdarza. A w nocy przed NBA co drugi dzień nieczynne serwisy.Zwiesza co chwile i błędy wyskakuja
Mecz za 2,5 h i już skład podali? Podaj go tu na forum jak możeszJest skład Finlandii
to podajJest skład Finlandii
Za mniej niż godzinę wszystko będzie wiadomoWitam, ma ktos info dot.skladu Werderu na mecz o 13.00 z Karsruher bo maja dzis kolejny mecz z Brugge wiec mozliwe teraz wpuszcza mlodziez
no własnie no to na tle takich graczy jak Benatia, El Arabi , El Ahmadi czy Kadduri no to nie ma o czym mówićSklad Suomi nie do konca krajowy. Chociazby ma wystapic Walter Viitala (Viborg FF) oraz
Kari Arkivuo (BK Hacken).
Reszta to chyba zawodnicy krajowi.