No troszke pluje sobie w brode bo za duzo przegralem live.... Niestey :razz:Dobrze,że dzień chciał nie chciał będzie w najgorszym wypadku na zero powodzenia
Ogólnie to na baby w ogóle się nie opłaca grać.Witam!
Jest tu może znawca darta ?
chodzi mi o mecz Sherrock warto grać na nią po kursie 1.28 ?
dalem o1.5Na moje oko pachnie golem w meczu barcy do HT, tylko kurs niski póki co
Nieeee, załapie się na jeszcze jeden kontrakt. Po zwiększeniu salary cap, kluby mają sporo kasy. A jak go wypełni? W NBA wiele już było takich, których po podpisaniu forma szła w dół, więc nawet jakby...Marcin mowił w wywiadzie ze bardzo mozliwe ze to juz jego ostatni sezon w NBA 10 lat mineło jak jeden dzien ... ???? caman WIZARD
5.5Linia na kartki w meczu barcy pre była 6,5 tak ?
Nie chodzi o to, Marcin wspomniał ze nie ma juz tej samej energii i częstotliwosci ruchów oraz zwodów wszystko robi dwa razy wolniej natomiast duzo daje mu poruszanie sie po parkiecie oraz cwaniactwo, ktore zdobył przez te wszystkie lataNieeee, załapie się na jeszcze jeden kontrakt. Po zwiększeniu salary cap, kluby mają sporo kasy. A jak go wypełni? W NBA wiele już było takich, których po podpisaniu forma szła w dół, więc nawet jakby...
To chyba jakiś *****wywiad, przecież on ma jeszcze 2 lata kontraktu.Marcin mowił w wywiadzie ze bardzo mozliwe ze to juz jego ostatni sezon w NBA 10 lat mineło jak jeden dzien ... ???? caman WIZARD nadal polecam czarodziejów strata 8 punktow to 1 minuta w NBA
Mocny w ataku? ???? Mieli jedną groźną akcje, a Barca cały czas przed ich polem karnym.Do 2 postow wyzej
Villareal bardzo mocne w ataku
Ale oby wasze zdania mialy potwierdxzenie
Ja bym nie gral do ht
Wywiazd z okazji 10 lecia przeprowadził TVP Sport na tym opierałem info mniejsza o wiekszoscTo chyba jakiś *****wywiad, przecież on ma jeszcze 2 lata kontraktu.