Dokladnie ten sam wychodzi na to ze ogladalem go nie trzezwy :grin:
1;3Ad Guatulhos U20 vs AvaiU20 (1;0) bet365
AvaiU20 3.00@
Nie moqie o tym meczu... Tylko o potencjał...Mocny w ataku? ???? Mieli jedną groźną akcje, a Barca cały czas przed ich polem karnym.
Wydawało mi się że bardzo nerwowo grał. Lepszy od grubego wyraźnie ale brakowało tej pewności żeby lega skonczyć.Pięknie Ratajski! Chociaż szkoda że Ratajski 1 nie zaczynał by mniej stresu było ????
w I połowie zawsze daje mało, on się rozkręca dopiero w II połowie i zaczyna rozdawaćnie daje buc kartek nic narazie a 1 powinna być minimum
Dokładnie im dalej w mecz przy remise lub 1;0 dla Villareal powinno byc coraz bardziej gorąco, ja czekam na przyzwoity kurs na Villareal powyzej 2.5 kartek.w I połowie zawsze daje mało, on się rozkręca dopiero w II połowie i zaczyna rozdawać
no tak jak pisałem nie zaczynał 1 przez co musiał przez prawie cały mecz gonićWydawało mi się że bardzo nerwowo grał. Lepszy od grubego wyraźnie ale brakowało tej pewności żeby lega skonczyć.
jest i drugi dzisiaj :]przy wynikach 0-0 powinien być zwrot stawki na zakład ????
w meczu Celty over 2.5 zagrałem @1.90
I odpuści dużą kasę? Nie sądzęNie chodzi o to, Marcin wspomniał ze nie ma juz tej samej energii i częstotliwosci ruchów oraz zwodów wszystko robi dwa razy wolniej natomiast duzo daje mu poruszanie sie po parkiecie oraz cwaniactwo, ktore zdobył przez te wszystkie lata
Nie bedzie duzo kartekNa jaką linie kartek czekać w meczu Barcy?
hmm patrz na stawke meczu, barca jak straci punkty to moze byc po sezonie, takze bedzie na moje jeszcze ostro.Nie bedzie duzo kartek
To nie Atl Bilbao gdzie pilkarze sie nie ,,lubia'' tu bedxie spokoj