ice29
Użytkownik
w ogóle nie czekać i nie grać tego :razz:Na jaką linie kartek czekać w meczu Barcy?
Bramek chyba też wiele nie bedzie, pierwsza połowa nudna, nic się nie dzieje
w ogóle nie czekać i nie grać tego :razz:Na jaką linie kartek czekać w meczu Barcy?
Maikelelelelelele ciągnie tę swoją ekipę za ręce i nogi. Wydaje mi się, ze wszyscy myślą, ze Polacy mają słabego mirage'a i może być lekkie zaskoczenie. Byleby nie zwalili tak ct jak w pierwszym meczu z zonixem.pierwsza mapa dla Izak-ów
Nie znam sie na NBA bo napisałem ze odrobią to w minute ...:-(No i Wizards wychodzą na prowadzenie... A 3 min temu przegrywali 10pkt
Co do kartek przy 0 kartekhmm patrz na stawke meczu, barca jak straci punkty to moze byc po sezonie, takze bedzie na moje jeszcze ostro.
Jak dla mnie nie ma szans.....Villareal Powyzej 2.5 kartek @ 1.8
betano
To idąc takim tokiem myślenia jest value na under 4,5 kartek, ale zagrałbyś to? :jezora:Ta linia na kartki to trochę żart, z 5,5 na 4,5 przy 45min bez kartki, imo powinno już być 3,5
Ta linia na kartki to trochę żart, z 5,5 na 4,5 przy 45min bez kartki, imo powinno już być 3,5
Nie bo znając życie, to w 2 połowie się pogryzą i połamią przy takim wyniku ;] i z tego co widziałem to busquets już na ostrzeżeniach jest, 1 faul i kartke zobaczy, może masz racje ale i tak myśle, że powinna być 3,5 z niższym kursemTo idąc takim tokiem myślenia jest value na under 4,5 kartek, ale zagrałbyś to? :jezora:
Myślę że wyciągnęli wnioski z pierwszego Mirka, ale nawet jeżeli przegrają to i tak fajna zabawa i duża promocja dla chłopakówMaikelelelelelele ciągnie tę swoją ekipę za ręce i nogi. Wydaje mi się, ze wszyscy myślą, ze Polacy mają słabego mirage'a i może być lekkie zaskoczenie. Byleby nie zwalili tak ct jak w pierwszym meczu z zonixem.
To idąc takim tokiem myślenia jest value na under 4,5 kartek, ale zagrałbyś to? :jezora:
Ja i tak trzymam się tego, że remis dla Villareal jest na pewno korzystny i to Barca bedzie chciała mocniej cisnąć, a Villareal im dalej w mecz to będą przedłużać. Teraz obraz jest taki, że Barca dominuje,a gospodarze kontry, powodzenia dla mnie i dla Ciebie. ????Co do kartek przy 0 kartek
Gralbym tylko over 1.5 jakby ktoras z druzyn wygrywala (powiedzmy 65min) inaczej nie ma to sensu