>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
pierwsza mapa dla Izak-ów
Maikelelelelelele ciągnie tę swoją ekipę za ręce i nogi. Wydaje mi się, ze wszyscy myślą, ze Polacy mają słabego mirage&#39;a i może być lekkie zaskoczenie. Byleby nie zwalili tak ct jak w pierwszym meczu z zonixem.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
hmm patrz na stawke meczu, barca jak straci punkty to moze byc po sezonie, takze bedzie na moje jeszcze ostro.
Co do kartek przy 0 kartek
Gralbym tylko over 1.5 jakby ktoras z druzyn wygrywala (powiedzmy 65min) inaczej nie ma to sensu

minglee 312

minglee

Użytkownik
To idąc takim tokiem myślenia jest value na under 4,5 kartek, ale zagrałbyś to? :jezora:
Nie bo znając życie, to w 2 połowie się pogryzą i połamią przy takim wyniku ;] i z tego co widziałem to busquets już na ostrzeżeniach jest, 1 faul i kartke zobaczy, może masz racje ale i tak myśle, że powinna być 3,5 z niższym kursem

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Maikelelelelelele ciągnie tę swoją ekipę za ręce i nogi. Wydaje mi się, ze wszyscy myślą, ze Polacy mają słabego mirage&#39;a i może być lekkie zaskoczenie. Byleby nie zwalili tak ct jak w pierwszym meczu z zonixem.
Myślę że wyciągnęli wnioski z pierwszego Mirka, ale nawet jeżeli przegrają to i tak fajna zabawa i duża promocja dla chłopaków

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Vila - Barca
over 2.5 kurs - 3.25
Barca i BTS - 6.50
BTS - 3.00
Czas 1 gola przed 50min - 6.00
b365, to sobie zagram, w drugiej połowie ruszą do ataku

furman19 928

furman19

Użytkownik
Co do kartek przy 0 kartek
Gralbym tylko over 1.5 jakby ktoras z druzyn wygrywala (powiedzmy 65min) inaczej nie ma to sensu
Ja i tak trzymam się tego, że remis dla Villareal jest na pewno korzystny i to Barca bedzie chciała mocniej cisnąć, a Villareal im dalej w mecz to będą przedłużać. Teraz obraz jest taki, że Barca dominuje,a gospodarze kontry, powodzenia dla mnie i dla Ciebie. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom