Przyznaję rację...Nadal już nie ogarnie.nie ma opcji, rafa sam się wyrzuci
Wlasnie sprawdzam ten mecz i nie wchodzi...ja nie pogralem nawet za drobne bo posluchalem przyjaciela i jak widac bylo to oppacalne. Polecam uwazac na takie cos, ten mechanizm dziala na zasadzie:Mam pytanko, dostal ktos powiadomienie od goscia o ustawionym meczu z oddsportal? Gosciu napisal w wiadomosci ze ma ustawke kurs atrakcyjny dwucyfrowy, i zostawil email. Dla mnie wiekszosc tych blogow z niby platnymi typa to bujda, wiec podeszlem do tej wiadomosci z przymrozeniem oka. Jednak postanowilem wyslac email ktory zostawil, i facet podal mecz jak i zdarzenie, bez jakichkolwiek wkretow ze musze cos zaplacic, kupic itp itd. Jakies opinie?
ja bym powiedzial ze z Big Johnny jest gorzejnajgorzej to się połamać z Raonicem, zawsze jest po meczu
weź na pajacyka to przelej, ja Cię bardzo proszę. Nadal powinien już spakować manaty i wio do hotelu. Będą same asiki ???? Zagotować się to może janowicz a nie raonic ????Dobra, 4:5* i Miłosz idzie na serwis, liczę na lekki objaw zagotowania się przez Kanadyjczyka i próbujemy równowagę w 29. gemie @4,00 0,5/10
Dobra, 4:5* i Miłosz idzie na serwis, liczę na lekki objaw zagotowania się przez Kanadyjczyka i próbujemy równowagę w 29. gemie @4,00 0,5/10
Czemu nie moze za 7 tys grac? Przegral 7 tys na Nadalu ,ale moze jest jakims prezesem w banku albo ma 300 tys na koncie:razz:Przecież on nie gra na kase. 7000 zapałek zaraz poleci bo Raonic to wygrywa
dokładnie, dla niektórych płaska stawka to 10, dla niektórych 7k ????Czemu nie moze za 7 tys grac? Przegral 7 tys na Nadalu ,ale moze jest jakims prezesem w banku albo ma 300 tys na koncie:razz:
kto zagrał ten do przodu ????Siatka
Star - Hyundai
4 set over 46.5 @1.8
mecz dosyć równy, idą punk za punkt