>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
T 189

teesbor

Użytkownik
Przyszedł bonusik od 365 :cool: No to jednak coś pogramy wieczorem ????
za jakie Wy stawki gracie, ze sie jaracie bonusem 20zl na calorocznym?
nie mowie, ze 20 zl to nic, ale Panowie po kilkaset pkt reputacji macie i czekacie na bonus, zeby cokolwiek zagrac?:razz:

M 2,5K

mati89

Forum VIP
nie mowie, ze 20 zl to nic, ale Panowie po kilkaset pkt reputacji macie i czekacie na bonus, zeby cokolwiek zagrac?:razz:
u mnie ostatnio po 200 dawali ;)

minglee 312

minglee

Użytkownik
To reputacja jest wyznacznikiem tego, za ile się gra?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
&quot;W ten weekend odbędą się fantastyczne wydarzenia na żywo, w tym Man Utd v Reading w sobotę i Liverpool v Plymouth.&quot;
Rozbawił mnie tym mailem całoroczny, ale lojalka jest.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
U mnie też przed 5 min. weszła lojalka.
Dla mnie 50zł z lojaliki to tak 1 - 2 kupony... a dziennie na live potrafię ukręcić 30 kuponów spokojnie... + czasem przedmeczowe, przemyślane za grubszą kasę, jak wczoraj totki z chelse, ale to już 3-4 cyfrowe kwoty...

T 189

teesbor

Użytkownik
U mnie też przed 5 min. weszła lojalka.
Dla mnie 50zł z lojaliki to tak 1 - 2 kupony... a dziennie na live potrafię ukręcić 30 kuponów spokojnie... + czasem przedmeczowe, przemyślane za grubszą kasę, jak wczoraj totki z chelse, ale to już 3-4 cyfrowe kwoty...
pojedynczy zaklad live grasz za 25zl, a mecz 50/50 grasz za czterocyfrowe kwoty?
pitu pitu :p

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
policzyłem obrót przez ostatni tydzień: 23 k i nic lojalki :p
To jest największa zagadka dla mnie, ludzie chcą się dowiedzieć jak powstały piramidy albo skąd woda na Marsie, a ja, na jakich zasadach bet365 przyznaje lojalki ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
To jest największa zagadka dla mnie, ludzie chcą się dowiedzieć jak powstały piramidy albo skąd woda na Marsie, a ja, na jakich zasadach bet365 przyznaje lojalki ????
Też mnie to zastanawia. Czasem kilkadziesiąt tysięcy obrotu, setki zakładów a lojalki brak, a innym razem jakieś pojedyncze zakłady, z małymi kwotami i lojalka wpada :cool:
Próbował ktoś na czacie dowiedzieć się jakie są zasady ich przyznawania ^^?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom