o widzisz, a u mnie nie ????mati89 wjechała u mnie lojalka o 15.28!
za jakie Wy stawki gracie, ze sie jaracie bonusem 20zl na calorocznym?Przyszedł bonusik od 365 No to jednak coś pogramy wieczorem ????
ja też dostałem ktoś chyba był niegrzecznyo widzisz, a u mnie nie ????
u mnie ostatnio po 200 dawaliza jakie Wy stawki gracie, ze sie jaracie bonusem 20zl na calorocznym?
nie mowie, ze 20 zl to nic, ale Panowie po kilkaset pkt reputacji macie i czekacie na bonus, zeby cokolwiek zagrac?:razz:
To reputacja jest wyznacznikiem tego, za ile się gra?za jakie Wy stawki gracie, ze sie jaracie bonusem 20zl na calorocznym?
nie mowie, ze 20 zl to nic, ale Panowie po kilkaset pkt reputacji macie i czekacie na bonus, zeby cokolwiek zagrac?:razz:
nieTo reputacja jest wyznacznikiem tego, za ile się gra?
gram za wieksze i gralem tez na calorocznym, ale bonus 20 to byl maks.czasami jakbys pogral za wieksze to bys wiedzial ze 20 to najmniejszy wymiar kary ????
pojedynczy zaklad live grasz za 25zl, a mecz 50/50 grasz za czterocyfrowe kwoty?U mnie też przed 5 min. weszła lojalka.
Dla mnie 50zł z lojaliki to tak 1 - 2 kupony... a dziennie na live potrafię ukręcić 30 kuponów spokojnie... + czasem przedmeczowe, przemyślane za grubszą kasę, jak wczoraj totki z chelse, ale to już 3-4 cyfrowe kwoty...
Na pewno dostaniesz ???? trzeba zaczekac chwilkepoliczyłem obrót przez ostatni tydzień: 23 k i nic lojalki
To jest największa zagadka dla mnie, ludzie chcą się dowiedzieć jak powstały piramidy albo skąd woda na Marsie, a ja, na jakich zasadach bet365 przyznaje lojalki ????policzyłem obrót przez ostatni tydzień: 23 k i nic lojalki
Też mnie to zastanawia. Czasem kilkadziesiąt tysięcy obrotu, setki zakładów a lojalki brak, a innym razem jakieś pojedyncze zakłady, z małymi kwotami i lojalka wpadaTo jest największa zagadka dla mnie, ludzie chcą się dowiedzieć jak powstały piramidy albo skąd woda na Marsie, a ja, na jakich zasadach bet365 przyznaje lojalki ????