>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
M 2,5K

mati89

Forum VIP
Bedene jednak silniejszy psychicznie niż Klizan, zresztą co to za wyzwanie być silniejszym psychicznie do Słowaka ????
jutro szykuje się dobre meczycho Bedene vs Paire, obaj w formie i powinno być wyrównane spotkanie
@ Dutra
nie sądzę, oglądałem go wczoraj z Rosjaninem i dziś z Hindusem i wygląda nadzwyczaj spokojnie jak na siebie, tylko raz rzucił rakietą przez dwa dni - to już cos ???? a i serwis mu wchodzi i w wymianach wygląda dobrze także ciekawe jakie kursy i linie będą, raczej skłaniam się ku overowi gemowemu

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Tak na szybko,bo na dluzsze zastanowuenie nie ma jeszcze czasu.
Na Nba, to mysle,ze Detroit czysty win.
No i Dallas-Phoenix linia 204pkt na over nie wygląda zle.
?

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Ja postawilem przed meczem mniej niz 3,5 goli w meczu AL Ain - Nasr kurs byl 1,5 (regulaminowy czas)

co jak co, ale oglądając kawałek tego meczu, to jak gramy na orliku z chłopakami, nasza gra nie wygląda najgorzej ;) pewnie mógłbym nauczyć ich niejednego, chociaż kondycja jest aktualnie zerowa ???? ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Raja/Sharan na kuponie, wracam do domu, 6-4 i 2-1 z brejkiem, odpaliłem transmisję i się połamali do zera, cudownie. :p
e: 8 punktów z rzędu w plecy :eek:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
to juz wole wziac over lakers-portland 217.5 a nad detroit to bym sie zastanowil dluzej
w pierwszym meczu over do ht jak dadza w granicach 108 jeszcze nie patrzylem
Tez ta linia w Portland raczej do gry.
Nie podaje typow,bo nawet nie zerknąłem kto dzis out,co tam jak tam, tak lużno tylko ;)
Jak dobrze pamietam to gralem overy w dwoch ostatnich meczach Dallas, zostaly grubo przekroczone, z Wizards tez podobną linie wystawili.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom