Nie wartoWarto na Murraya 1.80 kurs 1 set?
Nie wartoWarto na Murraya 1.80 kurs 1 set?
Zagraj sobie over gemow w meczu Tsonga - Berdych, powinno byc okWitam Panowie i być może Panie. Temat uważnie obserwuję od poniedziałku i trochę z wami pogrywam z niskim depozytem. Grałem już trochę na podstawie swoich analiz i systemów, ale coś mi jeszcze nie idzie i 500zł jest na minusie. Aktualnie 70zł w depozycie przez te nieszczęsne Chelsea i dzisiejszego kosza w Australii. A co tam, raz na dole raz na górze.
Mam cel na dziś: ugrać 100zł i 50 wypłacić żeby było na karnet na siłownię. Pewnie się nie uda, ale próbujemy. Postaram się być tu na bieżąco i wrzucać również swoje typy
Al Ain nie ugra więcej jak remis jak na moje oko, ale zobaczymy
można wiedzieć na co stawiałeś?Witam Panowie i być może Panie. Temat uważnie obserwuję od poniedziałku i trochę z wami pogrywam z niskim depozytem. Grałem już trochę na podstawie swoich analiz i systemów, ale coś mi jeszcze nie idzie i 500zł jest na minusie. Aktualnie 70zł w depozycie przez te nieszczęsne Chelsea i dzisiejszego kosza w Australii. A co tam, raz na dole raz na górze.
Mam cel na dziś: ugrać 100zł i 50 wypłacić żeby było na karnet na siłownię. Pewnie się nie uda, ale próbujemy. Postaram się być tu na bieżąco i wrzucać również swoje typy
Al Ain nie ugra więcej jak remis jak na moje oko, ale zobaczymy
ZEA President Cup
Al Ain - Al Nasr no BTS 2.6
tylko propozycja, osobiście nie gram
1 połowy, progresję AKO 5-7
Dla mnie to jest cyrk, wczoraj bylo to samo.Przeciez to juz sie nudne robi jak ten rudy na koksach jedzie potem sei bawi i niby ledwo po tajach wygrywa , masakra , juz woallem Nole no1
bo to jest żałosne, 'zdycha' od pierwszych gemów a potem wyciaga niewyobrazalne piłki, ktorych Nadal by nie siegnal w szczycie kariery, koksuja promuja oni wiedza przez sezona kto jakie miejsce ma zajacDla mnie to jest cyrk, wczoraj bylo to samo.