mikis1995
Użytkownik
Blissko momentami, prawie przełamali, niestety prawie. Zostało 60zł do rozstawienia na dziś
Blissko momentami, prawie przełamali, niestety prawie. Zostało 60zł do rozstawienia na dziś
Nie było takich piłeka potem wyciaga niewyobrazalne piłki, ktorych Nadal by nie siegnal w szczycie kariery
sędzia drukował na 2, a pod koniec meczu jakieś szopki zaczął odp.... żeby miejscowe arabusy go nie stegowali :grin::grin::grin:Al in strzeli @1,9
To sie nastrzelaliAl Ain-Al Nasr btts w 2 pol. @3
Bet365
nie grasz bo 9/10 jest przegranych, może dla tego ?
Dlaczego ja nie gram swoich typów... Dobre wejście jak na pierwszy post w temacie ????
Fajnie, że lepiej wiesz niż ja co obstawiamnie grasz bo 9/10 jest przegranych, może dla tego ?
Nie wiem,czy Darrussafaka nie lepszą opcją, tyle,ze Maccabi ma juz troche za duzo tych porazekMoże by tak Barcelone w kosza z Bambergiem poobserwować?
Barca musi nadrabiać stracone przez kontuzje punkty. Kurs 2.10
I kurs wyższy. Też o tym myślałem.Nie wiem,czy Darrussafaka nie lepszą opcją, tyle,ze Maccabi ma juz troche za duzo tych porazek
już raz w tym pucharze między sobą robilihapoel akko @19.00
lekko
.."Faka" również walczy o utrzymanie miejsca w 8-ce. Kurs spadł od wczoraj z 2.5 do 2.1Z Euroligi spróbuje tak i do tego mecz z tenisa :
Barcelona @2.1
Baskonia @1.3
Tsonga @1.57
ako @4.4
Myslałem nad Turkami ale smierdzi ten mecz z kilometra za duzo przegranych Macabi u siebie z turasami ako @9 jak ktoś chce moze dodać