marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
a ktoś dzisiaj ostrzegał przed handlarzami, ogrodnik ty ciulu niemyty ????Karlovic 2 set @2.7
a ktoś dzisiaj ostrzegał przed handlarzami, ogrodnik ty ciulu niemyty ????Karlovic 2 set @2.7
PechowoBulls +8,5
Hornets
under 6,5 Dallas z Montreal
under 209,5 Sacramento - Miami
Ako: 6,40
Oby były na dzisiejszą noc z podobną skutecznością:grin:.Rozliczam typy na playerów
zwrot
i
Na koniec szkoda, bo aktywny był tylko w 1 i 4 kwarcie, a i tak zabrakło niewiele
A ja żałuję, że na całorocznym nie można robić z tego ako tylko single. Pograłem Twoje typy i sam dorzuciłem over 9,5 zbiórek Westbrooke'a i over 26,5 pkt McCollumaRozliczam typy na playerów
zwrot
i
Na koniec szkoda, bo aktywny był tylko w 1 i 4 kwarcie, a i tak zabrakło niewiele
na pewno jestJest to na becie?
Znalazłem, pożyczyłem do ako ????na pewno jest
A inny Polak ma tak zajebiste nazwisko, że podsumowuje jego dzisiejszy występ ????Grzegorz Guzik z punktami do PŚ.
adekwatne do poziomu tej druzynyA inny Polak ma tak zajebiste nazwisko, że podsumowuje jego dzisiejszy występ ????
Coś za coś, nie można łączyć w ako, ale często mają niższe linie niż inne bukiA ja żałuję, że na całorocznym nie można robić z tego ako tylko single. Pograłem Twoje typy i sam dorzuciłem over 9,5 zbiórek Westbrooke'a i over 26,5 pkt McColluma