stefanmks
Użytkownik
Arsenal @2.75 zal nie sprobowac po takim kursie
Arsenal @2.75 zal nie sprobowac po takim kursie
Kolega mówił ze pownno być 1.20 a seta nie ugrają :]Łotwa u21 -1,5 seta
Myślałem, że kurs 1.6, to jak na super okazje wejdzie.
Już teraz 2-0 dla Belgii. 2 set gładko do 18...
Las Palmas win @1.66 ogromna przewaga
Preston 2 gol @4.33 arsenal juz z 3-0 powinien przegrywać
to jest sport i to jest właśnie piękne. Zresztą jak patrzę teraz na poprzednie spotkania tych dwóch zespołów to nie powiedziałbym że są nikim, wygrywali z drużynami z którymi Ci 'mocarze' przegrywali.ta ,,wielka barcelona" jest nikim w siatkę...tylko co się dziś stało...?
na ostatni dzisiaj mecz FA Cup gram BTS , Preston+1,5 i Gabriel gol glową
Preston over 1,5 @ 2,20
jeszcze over 2,5 kartek @ 1,90
szkoda Prestonu, Arsenal znowu na farcieArsenal over 4,5 rożnych @ 2,18
Empoli @ 2,08
Myślę, że warto. Zyskują przewagę, zaczęli w końcu strzelać gole w lidze. Dadzą radę.
kolejny plusik ????Zdobędzie gola Giroud @2,5
i jeszcze jeden :grin:Guimaraes - Benfica over 1,5 do HT @2,2 cały czas idą ataki ????
Rano kurs 2.37, teraz 2.0Panowie czy Janowicz o 1:30 ma jakiekolwiek szanse ???? ?
Janowicz 280-ty. Chciałbym, aby tym meczem rozpoczął drogę do pierwszej 30-ki ????Nie chcę nic sugerować (tego grał nie będę) ale Janowicz we wrześniu na korcie ziemnym, oczywiście jak mu się chciało pokonał Zeballosa, Berlocqa, Almagro, nie wspominając o tym że w 2013 r. był nr 21 na świecie. Takich murzynków jak ten Mmoh to są setki w ATP, temu się udało wejść do 200 i może przebije się do setki jak będzie miał szczęście i kontuzje go ominą, a prawdopodobieństwo osiągnięcia przez niego 21 miejsca na świecie jest w tej chwili porównywalne do trafienia 6 w lotto ????