>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
ta ,,wielka barcelona&quot; jest nikim w siatkę...tylko co się dziś stało...?
to jest sport i to jest właśnie piękne. Zresztą jak patrzę teraz na poprzednie spotkania tych dwóch zespołów to nie powiedziałbym że są nikim, wygrywali z drużynami z którymi Ci &#39;mocarze&#39; przegrywali.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Nie chcę nic sugerować (tego grał nie będę) ale Janowicz we wrześniu na korcie ziemnym, oczywiście jak mu się chciało pokonał Zeballosa, Berlocqa, Almagro, nie wspominając o tym że w 2013 r. był nr 21 na świecie. Takich murzynków jak ten Mmoh to są setki w ATP, temu się udało wejść do 200 i może przebije się do setki jak będzie miał szczęście i kontuzje go ominą, a prawdopodobieństwo osiągnięcia przez niego 21 miejsca na świecie jest w tej chwili porównywalne do trafienia 6 w lotto ????

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Nie chcę nic sugerować (tego grał nie będę) ale Janowicz we wrześniu na korcie ziemnym, oczywiście jak mu się chciało pokonał Zeballosa, Berlocqa, Almagro, nie wspominając o tym że w 2013 r. był nr 21 na świecie. Takich murzynków jak ten Mmoh to są setki w ATP, temu się udało wejść do 200 i może przebije się do setki jak będzie miał szczęście i kontuzje go ominą, a prawdopodobieństwo osiągnięcia przez niego 21 miejsca na świecie jest w tej chwili porównywalne do trafienia 6 w lotto ????
Janowicz 280-ty. Chciałbym, aby tym meczem rozpoczął drogę do pierwszej 30-ki ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom