>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Anthony Davis powyżej 40,5 pkt+zb+ast @1.87 Betano
wcześniej wrzucałeś coś z overem na Westbrooka... nie wiem jak mocno interesujesz się nba i je typujesz, ale powiem ci , że te wszytkie typy na poszczególnych graczy są tak ostro naciągane, że tak na prawdę nigdy nie wiadomo w którym spotkaniu wejdzie over. Tak samo Carmelo do tej kolekcji... jedna wielka loteria w którym spotkaniu odpalą ;)

kyja 1,3K

kyja

Użytkownik
widzę, że nie tylko ja mam BTS w Napoli, cieszy, że Sampdoria zdobyła pierwsza gola, ale widzę po statach, że nie powalają grą, a meczu nie miałem okazji oglądać
Napoli nie zle radzi sobie w ofensywie jak zawsze ale obrona dzis to masa bledow. Widac brak afrykancow co zawineli sie na puchar

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
wcześniej wrzucałeś coś z overem na Westbrooka... nie wiem jak mocno interesujesz się nba i je typujesz, ale powiem ci , że te wszytkie typy na poszczególnych graczy są tak ostro naciągane, że tak na prawdę nigdy nie wiadomo w którym spotkaniu wejdzie over. Tak samo Carmelo do tej kolekcji... jedna wielka loteria w którym spotkaniu odpalą ;)
nie sa naciagane, kazdy z nich jest dobrze przeanalizowany kazdy zawodnik ma swoj matchup z zawodnikiem rywali i przeciwko jednemu gra mu sie lepiej, a przeciwko innemu gorzej

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
nie sa naciagane, kazdy z nich jest dobrze przeanalizowany kazdy zawodnik ma swoj matchup z zawodnikiem rywali i przeciwko jednemu gra mu sie lepiej, a przeciwko innemu gorzej
Bo od jednego gorzej pachnie pod pachami , a od drugiego lepiej i lepiej sie gra obok niego :cool:

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
W meczu Porto 18 minuta i już 7 rożnych, w ich meczach to faktycznie lepiej w rogi iść niż zwycięstwo/gole.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Diawara i Zieliński to z automatu muszą wejść na koniec dać szanse Pavolettiego i może coś z tego będzie. To pastwisko co leży na murawie tez nie pomaga, przypomina się od razu pierwszy mecz z Pescarą identyczny widok

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Przy takich liniach to lepiej iść spać...
Sprawdzałem pre dla kursu w okolicy 2, ale nie pamiętam niestety jaka była linia, ale jeśli na ten moment jest 8 rożnych i jeszcze 2/3 spotkania, to linia over 11/12 rożnych pewnie była w tej okolicy.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Carmelo pograłem kiedy pauzował Porzingis i zrobił mi over w 3 kwarty. Nie pytałem nikogo o komentarz, zwłaszcza tak głupi.

Ostatni puszczam taki dubel:
P. George powyżej 22,5 pkt
K. Lowry powyżej 35 pkt+zb+ast
Ako @3.35 Betfair

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom