Przykro mi ale Sociedad to bierze dzisiaj na luzieporto @ 1.36 + sevilla x2 @ 1.61 ako 2.20
Po 1 połowie ktora obejrzalem zadnych groszy nie postawiłbym na Arsenal ale to twoj budżet.Boisko normalne w Preston czy może przeszkadzać Kanonierom... pytam bo kurs zachęca aby na nich pograć bo chyba Wenger aż tak głupi nie jest aby takim składem nie przejść takiego rywala
Nie oglądam dlatego pytam bo skład Kanonierów optymalny... więc poczekam aż kurs na 2.5 kartki urośnie do przyzwoitych rozmiarówPo 1 połowie ktora obejrzalem zadnych groszy nie postawiłbym na Arsenal ale to twoj budżet.
46 min i juz 1-1Nie oglądam dlatego pytam bo skład Kanonierów optymalny... więc poczekam aż kurs na 2.5 kartki urośnie do przyzwoitych rozmiarów
34-20 IZZIMontex słabo do przerwy i prowadzi tylko +3. Pre linia 11.5, teraz 8.5. Ujemne na MKS po 1.95 w becie i myślę, że warto spróbować, bo Olimpia tylko z 12-osobową kadrą w Lublinie.
Przekonany się po meczuPrzykro mi ale Sociedad to bierze dzisiaj na luzie
ja nie zauważyłem w pierwszym momencie ???? pomyślałem: tyle już obijania przez Las Palmas bramy i dalej nie chce nic im wejść :-|Byłyby jaja gdyby liniowy nie zauważył tego gola dla Las Palmas