mialem nie odpisywac ale napiszeChłopaki ponawiam, podobnie dobry live jak caloroczny ma jakiś buk?
Dziękuję Ci bardzo. Tak z ciekawości? Dlaczego miałeś nie odpisywać?mialem nie odpisywac ale napisze
bwinner365
Dla mnie wczorajszy dzień był tragiczny, chyba tylko 2-3 duble mi siadły a tak to spory minus był. Dzisiaj lepiej chociaż w porównaniu do zeszłego tygodnia też dość fatalnieej wy też macie taki hujooowy okres ostatnio ? nie wiem mi od środy nie siedzi nic dosłownie tragedia co nie zagram to pyta ???? D ciekaw jestem jak stoicie ostatnio mniej więcej plus/ minus ?
, słupek Levante w 28 min., teraz na koniec Lugo miało dobrą okazję, ale niestety nic nie wpadło.W meczu Levante over 0,5 HT @ 1,83 bet365
E: aj słupek :/
Jak cisnął pod KONIEC sezonu, turniej w turniej, mecz w mecz, aż do ostatniego finału WTF to wtedy można było gdybać o zmęczeniu.Mam wrażenie jakby Murray w ogole sie nie zmeczyl jeszcze. Przeuj.
To nie sa spaslaki siedzace przy biurku 8 godzin od poniedzialku do piatku, bo mozesz miec taki stereotyp Polaka po 30-tym roku zycia. Tenis to jest ich zawod. Taki 30-letni Sela to by Cie kondycyjnie na interwalach zajechal na zawal serca.
jeżeli chodzi o Piotrcovie to 27-33Jak tam reczna od Macko ???bo ja w pracy dziękuję
Zaczęły druga połowę dopieroJak tam reczna od Macko ???bo ja w pracy dziękuję
Czyli +6,5? Idealnir weszlo ????:grin:jeżeli chodzi o Piotrcovie to 27-33