>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Montex słabo do przerwy i prowadzi tylko +3. Pre linia 11.5, teraz 8.5. Ujemne na MKS po 1.95 w becie i myślę, że warto spróbować, bo Olimpia tylko z 12-osobową kadrą w Lublinie.

G 370

golkiper

Użytkownik
ej wy też macie taki hujooowy okres ostatnio ? nie wiem mi od środy nie siedzi nic dosłownie tragedia co nie zagram to pyta ???? D ciekaw jestem jak stoicie ostatnio mniej więcej plus/ minus ?

D 192

delfi

Użytkownik
ej wy też macie taki hujooowy okres ostatnio ? nie wiem mi od środy nie siedzi nic dosłownie tragedia co nie zagram to pyta ???? D ciekaw jestem jak stoicie ostatnio mniej więcej plus/ minus ?
Dla mnie wczorajszy dzień był tragiczny, chyba tylko 2-3 duble mi siadły a tak to spory minus był. Dzisiaj lepiej chociaż w porównaniu do zeszłego tygodnia też dość fatalnie :cool:

P 1,8K

patced

Użytkownik
na 19;30 bardzo fajny mecz. gdyby nie to ze lotysze mocnym skladem pokonali wczoraj turkow dzisiaj wiecej niz 1,20 bysmy nie mieli a tak nalezy korzystac.
wiecej w moim temacie patrz sygnatura !

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mam wrażenie jakby Murray w ogole sie nie zmeczyl jeszcze. Przeuj.
Jak cisnął pod KONIEC sezonu, turniej w turniej, mecz w mecz, aż do ostatniego finału WTF to wtedy można było gdybać o zmęczeniu.
Na szlemach z Novakiem grali nie raz po 4 godziny w upał, a tutaj mamy początek sezonu, pełna regeneracja. Dobrze dx2 to opisał w dziale. ????
To nie sa spaslaki siedzace przy biurku 8 godzin od poniedzialku do piatku, bo mozesz miec taki stereotyp Polaka po 30-tym roku zycia. Tenis to jest ich zawod. Taki 30-letni Sela to by Cie kondycyjnie na interwalach zajechal na zawal serca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom