Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Montex słabo do przerwy i prowadzi tylko +3. Pre linia 11.5, teraz 8.5. Ujemne na MKS po 1.95 w becie i myślę, że warto spróbować, bo Olimpia tylko z 12-osobową kadrą w Lublinie.
ej wy też macie taki hujooowy okres ostatnio ? nie wiem mi od środy nie siedzi nic dosłownie tragedia co nie zagram to pyta ???? D ciekaw jestem jak stoicie ostatnio mniej więcej plus/ minus ?
ej wy też macie taki hujooowy okres ostatnio ? nie wiem mi od środy nie siedzi nic dosłownie tragedia co nie zagram to pyta ???? D ciekaw jestem jak stoicie ostatnio mniej więcej plus/ minus ?
Dla mnie wczorajszy dzień był tragiczny, chyba tylko 2-3 duble mi siadły a tak to spory minus był. Dzisiaj lepiej chociaż w porównaniu do zeszłego tygodnia też dość fatalnie
na 19;30 bardzo fajny mecz. gdyby nie to ze lotysze mocnym skladem pokonali wczoraj turkow dzisiaj wiecej niz 1,20 bysmy nie mieli a tak nalezy korzystac.
wiecej w moim temacie patrz sygnatura !
Jak cisnął pod KONIEC sezonu, turniej w turniej, mecz w mecz, aż do ostatniego finału WTF to wtedy można było gdybać o zmęczeniu.
Na szlemach z Novakiem grali nie raz po 4 godziny w upał, a tutaj mamy początek sezonu, pełna regeneracja. Dobrze dx2 to opisał w dziale. ????
To nie sa spaslaki siedzace przy biurku 8 godzin od poniedzialku do piatku, bo mozesz miec taki stereotyp Polaka po 30-tym roku zycia. Tenis to jest ich zawod. Taki 30-letni Sela to by Cie kondycyjnie na interwalach zajechal na zawal serca.