lamora365
Użytkownik
Dzięki, jeszcze mi nie rozliczyliW połowie 3 kwarty miał już 17
Dzięki, jeszcze mi nie rozliczyliW połowie 3 kwarty miał już 17
O tym samym pomyślałem, w połowie handi jest 3 razy większe jak pre. Portugalce mieli takie info na krajowym podwórku i nikt tego nie zbijał? zakaz gry mają czy coktos chyba na tym portugalskim koszu tym info chcial sobie podbic kursy bo narazie to wyglada tak jakby to gospodarze grali bez 3 kluczowych zawodnikow
:Karny w pupę
Trynindad i tobago
Ma pau x2 @ 1.9
Powinni spokojnie to wyciagnac graja w przewadze jedenego zawodnika i sa o wiele.lepsza ekipa
koles sobie cos nawymyslal nawet nie podal konkretnych nazwisk, a kurs zaczal dopiero leciec jak info sie pojawilo na FB przyjrzalbym sie tym osobom blizej co to napisaly.O tym samym pomyślałem, w połowie handi jest 3 razy większe jak pre. Portugalce mieli takie info na krajowym podwórku i nikt tego nie zbijał? zakaz gry mają czy co
Muffin Lighting z damskim stand inem (który był najlepszy z nich) wzięło 6 rund. Myślę, że może być close game, szczególnie jak mapa będzie faworyzowała mocno którąś ze stron.Kinguin nie odda im 10 rund, nie ma opcji !
Tainted Minds to zbieranka... żeby ten zakład ci wszedł potrzeba im 10 rund, jak im oddadzą więcej jak 6 to się mocno zdziwieMuffin Lighting z damskim stand inem (który był najlepszy z nich) wzięło 6 rund. Myślę, że może być close game, szczególnie jak mapa będzie faworyzowała mocno którąś ze stron.
Betano rozliczone, 24 pkt miałDzięki, jeszcze mi nie rozliczyli
To jest cała piątka ze starego Athletico Grają ze sobą długo już.Tainted Minds to zbieranka... żeby ten zakład ci wszedł potrzeba im 10 rund, jak im oddadzą więcej jak 6 to się mocno zdziwie
Ale szybko ????Curico Unido vs Rangers de Talca -> over 3.5 HT @2.5, 15 min do konca, aż grzech nie spróbować
Półamatorski team który grał z nikim ???? Nie znam tych graczy więc taka informacja mi wystarczy by wiedzieć że nie ugrają 10 rund z Kinguin ...To jest cała piątka ze starego Athletico Grają ze sobą długo już.
Zagralem sobie tu over 2,5 bramki w pre, jeden z najsxybciej rozliczonych zakladow:]Curico Unido vs Rangers de Talca -> over 3.5 HT @2.5, 15 min do konca, aż grzech nie spróbować
No wlasnie widzialem linię 2,5 pre chyba @1.8? a potem patrzę, a juz było 2:1 po 30 min praktycznie ???? nie wiem, czy to buk źle linie dał, czy taki meczyk, a kurs @2.5 na jedną bramkę do przerwy w 30 minucie też trochę prezent ????Zagralem sobie tu over 2,5 bramki w pre, jeden z najsxybciej rozliczonych zakladow:]