vinchenso
Użytkownik
Chyba, że jeszcze LeBron nie zagra. Ale też nie na win , tylko +....To 1,10 na Cavs to może nie podpucha,ale nie grajcie takich kursow w NBA.
Chyba, że jeszcze LeBron nie zagra. Ale też nie na win , tylko +....To 1,10 na Cavs to może nie podpucha,ale nie grajcie takich kursow w NBA.
Sota na wyjazdach kiepsko. Polegnie w stolicy. -1.5pkt, kurs 1.53Nie na żywo, ale było już tutaj mówione o tym meczu, więc napiszę tylko, że wjechały kursy. Na handicap +6,5 rundy przeciwko Kinguin jest kurs 1,80 w bet365. Ziomeczek jakiś tu podawał, że warto, ja się nie znam aż tak na tych zespołach, żeby to oceniać.
No wizards raczej biorą ???? Ale ja z NBA staram sie nie grac na faworytów bukmacherów. Jeśli miałbym czegoś szukać do gry to Heat i Kings.Sota na wyjazdach kiepsko. Polegnie w stolicy. -1.5pkt, kurs 1.53
Przez tr mrozy,nie trybie chyba dobrze Co to to,to jest ?Nie na żywo, ale było już tutaj mówione o tym meczu, więc napiszę tylko, że wjechały kursy. Na handicap +6,5 rundy przeciwko Kinguin jest kurs 1,80 w bet365. Ziomeczek jakiś tu podawał, że warto, ja się nie znam aż tak na tych zespołach, żeby to oceniać.
CSGOPrzez tr mrozy,nie trybie chyba dobrze Co to to,to jest ?
To co podał miri0 - CS:GO Esea Global Challange (E-sport)Przez tr mrozy,nie trybie chyba dobrze Co to to,to jest ?
Karny w pupęTrynindad i tobago
Ma pau x2 @ 1.9
Powinni spokojnie to wyciagnac graja w przewadze jedenego zawodnika i sa o wiele.lepsza ekipa
Zgadza się, że Polacy są w mega formie i też ich stawiam w roli faworyta. Ale kurs 6.0 to spore value, szczególnie, że grana jest tylko 1 mapa. Australijczyków śledzę od dłuższego czasu i mają chłopaki potencjał zająć pozycję Renegades na scenieJa bym nie grał nic przeciwko Kinguinom, bo Polacy są w mega formie, szczególnie Szpero. Nie znam Australijczyków w ogóle, ale ten turniej jest na tyle mierny, że Kinguin weźmie go w cuglach i takie teamy nie powinny stawić im oporu.
Wydaje mi się, że rzucił.Czy lull rzucił te 17 pkt dla realu bo coś strona euroligi nie działa?
W połowie 3 kwarty miał już 17Czy lull rzucił te 17 pkt dla realu bo coś strona euroligi nie działa?
Coś długo to rozliczaja dlatego pytamWydaje mi się, że rzucił.
Ale ręki sobie uciąć nie dam.