>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
miri0 936

miri0

Użytkownik
Półamatorski team który grał z nikim ???? Nie znam tych graczy więc taka informacja mi wystarczy by wiedzieć że nie ugrają 10 rund z Kinguin ...
To troszkę inaczej działa, ale jeśli szukasz punktu odniesienia to przykładowo ten półamatorski team gładko wygrał 2:0 z Immunity, które mniej więcej w tym samym czasie nie ustępowało na turnieju między innymi Tyloo czy Cyberzen :p

Oczywiście jak najbardziej Kinguin może ich zniszczyć, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Muffin Lighting z damskim stand inem (który był najlepszy z nich) wzięło 6 rund. Myślę, że może być close game, szczególnie jak mapa będzie faworyzowała mocno którąś ze stron.
Wystarczy. ⛔jak bedzie cos bardziej pewnego to podam
edit : nie to zacytowałem. chodzi o zakład na Bravado

Dyrone93 272

Dyrone93

Użytkownik
To troszkę inaczej działa, ale jeśli szukasz punktu odniesienia to przykładowo ten półamatorski team gładko wygrał 2:0 z Immunity, które mniej więcej w tym samym czasie nie ustępowało na turnieju między innymi Tyloo czy Cyberzen :p

Oczywiście jak najbardziej Kinguin może ich zniszczyć, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne.
Cyberzen jest średniawe ale z nimi nie grali... Immunity i Tyloo to bardzo słabe drużyny ...

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
O tym samym pomyślałem, w połowie handi jest 3 razy większe jak pre. Portugalce mieli takie info na krajowym podwórku i nikt tego nie zbijał? zakaz gry mają czy co
:grin:

koles sobie cos nawymyslal nawet nie podal konkretnych nazwisk, a kurs zaczal dopiero leciec jak info sie pojawilo na FB przyjrzalbym sie tym osobom blizej co to napisaly.

:grin:

Sory panowie, ale musialem ponieważ sam zamknalem zaklad :mrgreen::mrgreen:

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Zlapalem +11.5,zamkniete,bo tam nigdy nic nie wiadomo.
Widze,ze buki juz ogarneły filipiny i nie wystawiają śmiesznych lin na mecze po 183pkt. NLEX, chyba nikt tam tak ceglic nie potrafi,a linia, blisko 200pkt...
E: 193,5pkt

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Ostatecznie biorę Brooklyn +12,5pkt (nie sądzę, aby osłabieni mistrzowie ścierali za bardzo na wyjeździe)- kurs 1.95 oraz Wizards -5,5pkt kurs 2.0 (Sota ma kim grać,ale ostatnio wyjazdowo
przegrała UWAGA z Philą i Denver, więc forma nie najwyższa.
Czas na Marcina, musi ograniczyć Townsa.
Całkowity kurs 3,9
Ktoś pytał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom