>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
D 192

delfi

Użytkownik
Dobra, lotki lotkami ale pora na kluczowe pytanie każdego dnia. Co polecacie z NBA i NHL? Ja ze swojej strony widzę fajne kursy na Rangersów z Kojotami @2.10, dubel LAL i Toronto over 216,5 @2,28 i może na OKC @2.20? Co sądzicie?

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Finlandia vs Szwecja (hokej)
Jak wyglądają ich stosunki w tej dziedzinie sportu? Szwecja jest im w stanie odpuścić?
W każdej grupie jest po 5 drużyn i z tego 4 awansują dalej. Szwecja ma pierwsze miejsce i nie ma czego się bać. Finowie zaś będa walczyli ze Szwajcarią o awans. Aktualnie Finowie prowadzą 1:0 i jest na nich kurs 2.40

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Generalnie jest tak : % mode u mnie wjechał trochę, ale trzeźwym okiem patrząc over punktowy na Philadelphie to piękna sprawa. Jak ktoś odważny to grać pre, jak mniej to polecam śledzić na żywo i łapać. Phila to zespół który stawia na atak, nie obronę, a buki w tym sezonie dalej ślepo wierzą w to, że jazzmani są zespołem ultradefensywnym, takim jak w zeszłym sezonie i wystawiają zbyt niskie linie. Teraz zespół z Utah daje więcej swobody swoim przeciwnikom podczas ataku, więc myślę, że wynik 76ers zakręci się gdzieś koło setki. Wybaczcie, że to nie live, ale zwróćcie sobie uwagę na ten mecz. Dobrej nocy.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Cerro kosz Meksyk, over 175.5 @ 1.85 w Unibecie.
Wrzucilem staty i excel oscyluje 184-186, takze 9 pkt zapasu, a jak bedzie to zobaczymy. Zwykle nie grywam overow, ale excel mowi over to gramy over. Plaska stawka. Meczyk za 11 min. Polecam.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Dzisiaj na nba
Kyle Lowry powyżej 22,5 pkt @1.9
LBJ powyżej 42,5 pkt+ast+zb @1.83
Julius Randle powyżej 25,5 pkt+ast+zb @1.83
wszystko bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom