>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Polecam obserwować mecz Dallas - Colorado z nhl
Ostatnim razem, kiedy Lawiny gościły w Teksasie, Stars mieli już 3:0 po pierwszej tercji i zaczęła się czasami wręcz rozpaczliwa obrona Częstochowy i 3:2 na koniec(zamykali mi triple&#39;a i przesiedziałem jak na szpilkach tę noc :3). Dzisiaj Lawiny są jeszcze mocniejsze
Póki co 1:0
e:
Mamy spodziewane 2:0
Teraz zobaczymy czy Stars się czegoś nauczyli, ja myślę, że nie
Colorado +2,5
1.9
Całoroczny

i leciutko
Colorado or draw
4,5
Całoroczny

U 0

Gość
Wild ML
2.30
Całoroczny

Dzikusy cisną, cisną, cisną i tracą w osłabieniu. Więc cisną dalej

U 0

Gość
Minnesota jaki run :V
z 1:2 na 4:2 w tej samej tercji
a mówiąc ściślej - w niespełna dwie minuty :]

U 0

Gość
Ktoś tu kiedyś pisał, żeby nie grać NHL na zwycięzców pre play po kursach niższych niż 1,80/1,85 :?:?:?:?
Oczywiście, że nie.
Dlatego ja wtedy gram z handi
Skuteczność 8/10

Żadna reguła, ale Capitals to zwykli minimaliści, a są drużyny nienasycone i typowo overowe jak Penguins czy Preds

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
under 173.5 @ 1.86 unibet w meczu indios(meksyk kosz) 1.5 zwyklej stawki. Musi wejsc. 168-171 szacowane. Excel sie dwa razy nie myli pod rzad.
Jak ktos pogral, to mecz zaczyna sie za 4 min. Po 40 minutach dopiero znalazlem..ten Meksyk to jakas patologia...nigdzie nic a nic o spotkaniu...nawet na glownej stronie ligi. Facebooki, twittery druzyn kompletnie nic...
http://www.sofascore.com/indios-de-ciudad-juarez-panteras-de-aguascalientes/vKYswJIb dopiero tu znalazlem info o moim zakladzie.
U 173.5 powinno wejsc ale bron Boze od takich meczy gdzie nawet glowna strona ligi nie ma info o meczu...
P.S. na bet365. na live jak ktos chce skorzystac u 173.5...ale normalnie godzina poslizgu.

U 0

Gość
Wild oddaje co zabrało. Chyba jakiś rekord tempa zdobycia dubletu przez jednego zawodnika, minuta... :0
i 4:4
Mam nadzieję, że zamknęliście z zyskiem przekraczającym 85%

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom