thenormalone-144206
Użytkownik
To i tak mu 1 zbraknie ????Zawsze stawiaj linię o 1 niższą, co za problem...
To i tak mu 1 zbraknie ????Zawsze stawiaj linię o 1 niższą, co za problem...
To moje ulubione hasło, zaraz po "Potrzymaj mi piwo"Czas sie odkuc
Równie dobrze możesz rzucać monetą i uważać, że w reszce jest value, ale wierz mi, to gówniane założenie. Jedyne co w rożnych jest dobre to kursy, reszta nie. Naturalnym celem obu drużyn w futbolu jest zdobywanie bramek, do czego oba zespoły dążą przez 90 minut. Żadnej nie zależy na zdobywaniu rzutów rożnych; może być wynik 9:9 i zero rzutów rożnych, a może być 3:0 i 15 korków. To tylko skutek uboczny, a obstawianie skutków ubocznych nie kończy się dobrze. Zwłaszcza że kuszą kursy 3-5 na wyższe linie, a na tych zawsze pechowo brakuje tego jednego, j******o rzutu rożnego.przeciez rozne to lud szczescia i bardzo prosty do ustawienia.
undery Patologia zawsze cieszy.. Z overami mozna co najwyzej sobie nerwy zszarpac, lub przeklimac i wyzywac. Z underami tego nie ma, a jak rzucaja trojki i kupon nie wchodzi to chociaz jest meczyk i sie czlowiek cieszy ze talenty sie rozwijaja. Ale to moja opinia.Coś trzeba grać
taaa z Whitlockiem wszystko siedzialo a tutaj 2 lotki na seta z MvG to kupa w majtach ???? ???? ???? Szkoda bo mialem +3,5 niech chociaz dorzuci 1 maxa bo brakujegorszej piśki od tego webstera to dawno nie było. pampersa to pewnie ma pełnego juz. dobrze ze przerwy sa to ma czas na zmiane
ale skuppiony jakby co najmniej 2-2 bylo ???? ???? ????z tego webstera to nawet sie smiac nie chce taki jest zalosny
Siekiera cicho tam, nie zapeszajale skuppiony jakby co najmniej 2-2 bylo ???? ???? ????
Patrzcie go szansa na seta sie pojawila ????
daj spokoj, zaraz kupa w majtach i po secie, juz 2 dable spartaczoneSiekiera cicho tam, nie zapeszaj