niznekamsk
Użytkownik
Aydinspor do przerwy - 40.00
over 0.5 HT 3.50
nie mogę się strzelić na łamaka w Turcji :-|
Messina over 0.5 HT 5.00
Aydinspor do przerwy - 40.00
over 0.5 HT 3.50
Chodzi Ci o to jak Barney wyciągnął rękę, a Taylor ją odepchnął machał na niego palcem i mówił coś wkurzony?jezeli zachowana Gurneya beznadziejne to co by napisac o zachowaniu Taylora w meczu z Barneveldem, tam dopiero wielki "miszcz" odstawil wioche, poszukaj na necie bo warto zobaczyc.
chyba o to wogole jeszcze pare akcji innych zrobil wtedy, dawno juz to ogladalemChodzi Ci o to jak Barney wyciągnął rękę, a Taylor ją odepchnął machał na niego palcem i mówił coś wkurzony?
:grin:Darts
Webster vs Gurney
Suma setów : powyżej 5,5 @ 1.66
Bet365
z tą Lokomotywą, typem roku, czy peffką miesiąca to bym uważał, aczkolwiek typ do grubszego grania moim zdaniem, ja pograłem w dublu z Cracovią podhale mimo że u siebie to dość mocno osłabione, Jarmo Jokili (zapalenie oskrzeli) i Dariusza Gruszki (niedoleczony uraz barku). Warto zaznaczyć, że fiński skrzydłowy jest drugim najskuteczniejszym zawodnikiem Polskiej Hokej Ligi (24 mecze, 16 bramek i 20 asyst), a Gruszka piątym „Kanadyjczykiem” (23 spotkania, 30 „oczek”).GKS Tychy w Pucharze Polski w hokeja można wchodzić grubasnie? Lokomotywa?
http://live.dartsdata.com/
Każdy turniej tu sprawdzisz
Tu sobie możesz prześledzić wszystkie dotychczasowe mecze: http://live.dartsdata.com/
Dzięki za odzew, jak będę miał reputy to wręczę ????http://www.dartsdatabase.co.uk coś innego od tego co poprzednicy wrzucili
To nie tylko Taylor tak robił, choć trzeba przyznać że baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Zapewne chodziło o żywiołowe reakcje lub za wczesne podchodzenie do miejsca rzutu. Na drużynowym Pucharze świata chyba w tym roku to co odwalał Lewis w starciu z MVG to jest dno dna. Mike zachował pełną klasę i spokój za co należy mu się szacunchyba o to wogole jeszcze pare akcji innych zrobil wtedy, dawno juz to ogladalem
Także H2H zdecydowanie na korzyść pasów 4 mecze w tym sezonie i cztery wygrane, trzy w lidze i jedno zwycięstwo o superpuchar Polskiz tą Lokomotywą, typem roku, czy peffką miesiąca to bym uważał, aczkolwiek typ do grubszego grania moim zdaniem, ja pograłem w dublu z Cracovią podhale mimo że u siebie to dość mocno osłabione, Jarmo Jokili (zapalenie oskrzeli) i Dariusza Gruszki (niedoleczony uraz barku). Warto zaznaczyć, że fiński skrzydłowy jest drugim najskuteczniejszym zawodnikiem Polskiej Hokej Ligi (24 mecze, 16 bramek i 20 asyst), a Gruszka piątym „Kanadyjczykiem” (23 spotkania, 30 „oczek”).
Jońca, a co?Zna ktoś imię i nazwisko komentatora z TVP Sport, który komentuje mecz Goffin - Tsonga ?
Niestety ale nie wygra... Webster gra tak jak każdy z nas w knajpie. Niestety...Gurney wygląda jakby zaraz miał stracić przytomność. Zaraz Webster to wygra
Zbieram materiał na artykuł o komentatorach ???? Dzięki.Jońca, a co?
Spokojne 2 miejsce.
Oni buczą na niego czy mi się wydaje? xdGurney trzy lotki od zwyciestwa w d20 nie trafil ????