>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
jezeli zachowana Gurneya beznadziejne to co by napisac o zachowaniu Taylora w meczu z Barneveldem, tam dopiero wielki &quot;miszcz&quot; odstawil wioche, poszukaj na necie bo warto zobaczyc.
Chodzi Ci o to jak Barney wyciągnął rękę, a Taylor ją odepchnął machał na niego palcem i mówił coś wkurzony?

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
GKS Tychy w Pucharze Polski w hokeja można wchodzić grubasnie? Lokomotywa?
z tą Lokomotywą, typem roku, czy peffką miesiąca to bym uważał, aczkolwiek typ do grubszego grania moim zdaniem, ja pograłem w dublu z Cracovią podhale mimo że u siebie to dość mocno osłabione, Jarmo Jokili (zapalenie oskrzeli) i Dariusza Gruszki (niedoleczony uraz barku). Warto zaznaczyć, że fiński skrzydłowy jest drugim najskuteczniejszym zawodnikiem Polskiej Hokej Ligi (24 mecze, 16 bramek i 20 asyst), a Gruszka piątym „Kanadyjczykiem” (23 spotkania, 30 „oczek”).

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
chyba o to wogole jeszcze pare akcji innych zrobil wtedy, dawno juz to ogladalem
To nie tylko Taylor tak robił, choć trzeba przyznać że baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy. Zapewne chodziło o żywiołowe reakcje lub za wczesne podchodzenie do miejsca rzutu. Na drużynowym Pucharze świata chyba w tym roku to co odwalał Lewis w starciu z MVG to jest dno dna. Mike zachował pełną klasę i spokój za co należy mu się szacun

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
z tą Lokomotywą, typem roku, czy peffką miesiąca to bym uważał, aczkolwiek typ do grubszego grania moim zdaniem, ja pograłem w dublu z Cracovią podhale mimo że u siebie to dość mocno osłabione, Jarmo Jokili (zapalenie oskrzeli) i Dariusza Gruszki (niedoleczony uraz barku). Warto zaznaczyć, że fiński skrzydłowy jest drugim najskuteczniejszym zawodnikiem Polskiej Hokej Ligi (24 mecze, 16 bramek i 20 asyst), a Gruszka piątym „Kanadyjczykiem” (23 spotkania, 30 „oczek”).
Także H2H zdecydowanie na korzyść pasów 4 mecze w tym sezonie i cztery wygrane, trzy w lidze i jedno zwycięstwo o superpuchar Polski

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Magnitokorsk (3-drogowo) 1,72, niestety kurs spadł po drugiej bramce
under 17,5 (180) w meczu Chisnall - Klaasen - 1,72 -może tutaj będzie sporo 180, ale linia stanowczo za wysoka
Dubel: 2,98

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom