darkadi
Użytkownik
8,5 maxa GurneyaJaki ty masz ten under?
8,5 maxa GurneyaJaki ty masz ten under?
e no panowie, wszędzie macie wtyki, poratujcie..Turcja - U19 Elit Ligi - Umraniyespor (U19) - Inegolspor (U19) Zna ktoś wynik? Bo wszędzie mi się wyświetla, że do 27min 0-1 było.
Portugalia - U19, Div.2 - Penafiel (U19) - Lusitania (U19) i ten wynik, ew. o której się zacznie? ????
Próbowałem szukać swoimi kanałami... nic nie wiem więcej niż ty ????e no panowie, wszędzie macie wtyki, poratujcie..
2x40 grajoCo sie stalo w meczu Rigas - Jelgava ?
Dostalem zwrot za over 2.5 gola do przerwy, a wydawało mi się, że skonczyło sie 2:0
2-0 do HT było, zdjęli w 40min te zakłady z całorocznego, po przerwie Rigas strzeliło jeszcze 2 bramki i aktualnie 81' i 4-0Co sie stalo w meczu Rigas - Jelgava ?
Dostalem zwrot za over 2.5 gola do przerwy, a wydawało mi się, że skonczyło sie 2:0
Chyba, że szybkie 4-1 wygra, Webster ma taką kupę w gaciach, że już może lega nie ugrać.Już raczej mogę oficjalnie powiedzieć, że te maxy mi nie wejdą bo Gurneyowi tak siedzi dzisiaj ta 60tka jak nigdy. Co chwila 140 walił i chyba z 6 razy już 3 lotki nie trafiał więc miałem farta. Teraz nadrobił 2 maxy...
Jeśli nie 4:3 to 4:2 będzie i każdy set będzie wyrównany, więc legów od cholery. Wpada w rytm a to znaczy, że będzie ich walił coraz więcej, a na 19 prawie wcale nie schodzi bo wie, że mu 20 siedzi. Wyłączyłem, szkoda nerwówChyba, że szybkie 4-1 wygra, Webster ma taką kupę w gaciach, że już może lega nie ugrać.
przecież on dopiero 4 maxy ma ????Jeśli nie 4:3 to 4:2 będzie i każdy set będzie wyrównany, więc legów od cholery. Wpada w rytm a to znaczy, że będzie ich walił coraz więcej, a na 19 prawie wcale nie schodzi bo wie, że mu 20 siedzi. Wyłączyłem, szkoda nerwów
jezeli zachowana Gurneya beznadziejne to co by napisac o zachowaniu Taylora w meczu z Barneveldem, tam dopiero wielki "miszcz" odstawil wioche, poszukaj na necie bo warto zobaczyc.Zachowania Gurneya beznadziejne. Wieś z człowieka wychodzi zawsze.
Dawaj Mark!
M. Webster @ 2,25
Dobrze by było bo to tylko początek dubla jest i potem zwycięstwo Klaasena najważniejsze. Jeśli chodzi o maxy to nigdy nie można być pewnym, jakieś kilka tygodni temu zagrałem przed meczem na over maxów Gary Andersona linia była chyba 7,5 czy coś takiego a w poprzednim meczu sieknął 12. Nwm czy czasem z Wadem nie grał i przegrywał a maxów miał chyba 3. W ostatnich legach walnął 5 i miał serię, ze w 2 legach walnął 3. Over wszedł akurat na styk ????przecież on dopiero 4 maxy ma ????
Na luzie Ci to wejdzie ????