>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
⛔ w życiu kobiet nie postawie jprd no to juz jest przesada.....................................................⛔⛔⛔⛔
Ja jeszcze w pierwszej połówce złapałem over 127,5 i byłem dość pewny, że wejdzie, ale w życiu bym nie powiedział, że Twój under jest zagrożony. Co za przedziwny mecz.

damian1948 32

damian1948

Użytkownik
Turcja - U19 Elit Ligi - Umraniyespor (U19) - Inegolspor (U19) Zna ktoś wynik? Bo wszędzie mi się wyświetla, że do 27min 0-1 było.
Portugalia - U19, Div.2 - Penafiel (U19) - Lusitania (U19) i ten wynik, ew. o której się zacznie? ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
OMG co za Łebster. 6 lotek na skończenie, w tym miał 3 lotki na skończenie najłatwiejszego checkoutu czyli 40 i kosztowało go to seta. Im mniej setów tym lepiej dla mnie i mojego undera a tu się chyba 7 setówka szykuje bo para obydwojgu z uszu leci

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
OMG co za Łebster. 6 lotek na skończenie, w tym miał 3 lotki na skończenie najłatwiejszego checkoutu czyli 40 i kosztowało go to seta. Im mniej setów tym lepiej dla mnie i mojego undera a tu się chyba 7 setówka szykuje bo para obydwojgu z uszu leci
Jaki ty masz ten under?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom