>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ale błazen ten gość. Dobrze, że mu łba nie rozjebał ten dym idący z uszu i nosa.
Niestety ale to Webster przegrał jednak na własne życzenie.
Poziom meczu bardzo średni, jedynie emocje spore.
No i under 8,5 wszedł koledze. Mówie, że jak ja nie gram czegoś to to wchodzi ????

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Otrzymane punkty reputacji: +3
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Under wszedł, ale srakę miałem konkretną w tych ostatnich 2 legach. Na maxy już na niego nie zagram, ale na mecz na pewno jeśli będą kiedyś kursy fajne bo to jest czajnik nie z tej ziemi. On naprawdę wyglądał jakby miał zaraz zawału dostać ????

D 0

dutra

Gość
Bars Kazan @ 1,48 kurs moze szalu nie robi ale mi akurat na ten moment w zupelnosci wystarcza, jesli tak zdominowali SKA to z takim slabiutkim rywalem spokojnie powinni dac rade
Pobieram z handi, dzięki za info ????

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Na teraz dubelek
GKS Tychy
Cracovia Kraków
obecnie dwie najmocniejsze ekipy w polskim hokeju, ponadto w drugim meczu pasów z szarotkami mimo tego że podhale jest gospodarzem turnieju to dość mocno osłabione bez dwóch czołowych strzelców drużyny i całej ligi Darka Gruszki i Jarmo Jokili, jeszcze H2H
GKS-Podhale
4:3 (0:1, 3:1, 1:1), bramki: Peter Novajovský, Patrik Svitana, Petr Šinágl, Richard Jenčík - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Kasper Bryniczka.
4:3 (1:0, 1:3, 2:0), bramki: Peter Novajovský, Richard Jenčík, Matúš Chovan, Filip Drzewiecki - Dariusz Gruszka, Jarmo Jokila, Jarkko Hattunen.
4:2 (1:1, 3:1, 0:0), bramki: Patrik Svitana, Mateusz Rompkowski, Maciej Urbanowicz, Krystian Dziubiński - Dariusz Gruszka, Krzysztof Zapała.

rafaelinho 643

rafaelinho

Użytkownik
Carlos Moya już dziś będzie dodatkowo w narożniku Nadala?
Ogólnie Rafa powinien pozamiatać Berdycha, ale chyba warto poczekać te 2-3 gemy i rzucić na live coś

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Kto tam zaczyna podawać?
Bądź co bądź, gra 9 z 10 i to 1.53 na Nadala to trochę za bardzo kusi.
Czekamy na live

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom