marcusgreen
Użytkownik
Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ????KTP-Basket
BC Timisoara
AKO: 1,94. Pobrane od Szlachcica.
dubel na 17:00
Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ????KTP-Basket
BC Timisoara
AKO: 1,94. Pobrane od Szlachcica.
dubel na 17:00
Do eksperta to mi lata świetlne brakują ale może mogę pomóc? Albo może jakiś fachowiec się ukrywa?jest ktoś od dartów (lotek ;] ) ?
Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlachJuż rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ????
PLK nie lubię stawiać i obawiałem się Rosy, ale powinno być ok, tym razem ????Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlach
Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś.ja se mysle ze teraz jest najwysza pora zeby zaatakowac ten over na slowacji, linia spadla grubo, a po takich underowych polowkach raczej zaczynaja cos rzucac po przerwie
wjezdzam over 146.5 na Levicach
365
do tego dorzucam bratyslawe +8,5
Coś mi ten over śmierdzi :/Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś.
e: Nie widziałem tego posta u góry. :-D
1:0Sibir @ 1,75 nie lubie ich ale z kim jak nie z takimi sierotami
1:3dokładam Avangard Omsk @ 2,01 i niech sie dzieje
4:3 szach mat ???? świetny mecz, dużo walki, dobry do oglądania, łapcie Dinamo Mińsk na jutro po @ 2,40 bo do meczu pewno kursy spadną
WF gimnazjum ???? Jakby nie ta zalosna koncwoka 4tej to by over polecial.Niesamowite ile razy dzisiaj na bet365 przeczytalem 'shot missed' w wykonankiu Interu B ???? Levice zgarniaja bez przeszkod.
Normalna sprawa, jak przy doładowaniach do telefonu.Spotkaliście się z prowizją przy kupnie karty paysafecard ? Kumpel mi mówił że doładowywał w jakimś sklepie za 50 i prowizja 5 zł.