784 marcusgreen Użytkownik Grudzień 28, 2016 #681 KTP-Basket BC Timisoara AKO: 1,94. Pobrane od Szlachcica. dubel na 17:00 Kliknij aby rozwinąć... Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ????
KTP-Basket BC Timisoara AKO: 1,94. Pobrane od Szlachcica. dubel na 17:00 Kliknij aby rozwinąć... Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ????
377 strzala Użytkownik Grudzień 28, 2016 #682 jest ktoś od dartów (lotek ;] ) ? Kliknij aby rozwinąć... Do eksperta to mi lata świetlne brakują ale może mogę pomóc? Albo może jakiś fachowiec się ukrywa? Pytaj więc ????
jest ktoś od dartów (lotek ;] ) ? Kliknij aby rozwinąć... Do eksperta to mi lata świetlne brakują ale może mogę pomóc? Albo może jakiś fachowiec się ukrywa? Pytaj więc ????
O 929 olek-cbr Użytkownik Grudzień 28, 2016 #684 Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ???? Kliknij aby rozwinąć... Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlach
Już rozliczam Kto pograł ten się prawie podwoił ???? Kliknij aby rozwinąć... Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlach
784 marcusgreen Użytkownik Grudzień 28, 2016 #685 Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlach Kliknij aby rozwinąć... PLK nie lubię stawiać i obawiałem się Rosy, ale powinno być ok, tym razem ????
Tez pograłem na Mam jeszcze Anwil i Rose w singlach Kliknij aby rozwinąć... PLK nie lubię stawiać i obawiałem się Rosy, ale powinno być ok, tym razem ????
970 bartolini1 Użytkownik Grudzień 28, 2016 #686 ja se mysle ze teraz jest najwysza pora zeby zaatakowac ten over na slowacji, linia spadla grubo, a po takich underowych polowkach raczej zaczynaja cos rzucac po przerwie wjezdzam over 146.5 na Levicach 365 do tego dorzucam bratyslawe +8,5 Kliknij aby rozwinąć... Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś. e: Nie widziałem tego posta u góry. :-D
ja se mysle ze teraz jest najwysza pora zeby zaatakowac ten over na slowacji, linia spadla grubo, a po takich underowych polowkach raczej zaczynaja cos rzucac po przerwie wjezdzam over 146.5 na Levicach 365 do tego dorzucam bratyslawe +8,5 Kliknij aby rozwinąć... Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś. e: Nie widziałem tego posta u góry. :-D
33 mireck Użytkownik Grudzień 28, 2016 #687 Galata ht 1.90 rozliczam 2 minuty przed czasem z 95% zyskiem. Dzięki za typ ????
33 mireck Użytkownik Grudzień 28, 2016 #688 Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś. e: Nie widziałem tego posta u góry. :-D Kliknij aby rozwinąć... Coś mi ten over śmierdzi :/
Jak to widzisz przed 4tą kwartą? Mam linię o punkt wyższą niż podałeś. e: Nie widziałem tego posta u góry. :-D Kliknij aby rozwinąć... Coś mi ten over śmierdzi :/
374 dawid92 Użytkownik Grudzień 28, 2016 #689 Anwil już odjechał to próbuje jeszcze Start @5,50 for fun
5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 28, 2016 #690 Tak na Slowacji uatuje nas tylko dwie dogrywki... Sory za typ, ale na papierze,ta linia wysoka nie byla, od poludnia co pobiore z forum to wtopa.
Tak na Slowacji uatuje nas tylko dwie dogrywki... Sory za typ, ale na papierze,ta linia wysoka nie byla, od poludnia co pobiore z forum to wtopa.
1,7K hawkeyesti Forum VIP Grudzień 28, 2016 #691 Sibir @ 1,75 nie lubie ich ale z kim jak nie z takimi sierotami Kliknij aby rozwinąć... 1:0 dokładam Avangard Omsk @ 2,01 i niech sie dzieje Kliknij aby rozwinąć... 1:3 Augsburger Panther @ 1,92 i przypominam 4:3 szach mat ???? świetny mecz, dużo walki, dobry do oglądania, łapcie Dinamo Mińsk na jutro po @ 2,40 bo do meczu pewno kursy spadną Kliknij aby rozwinąć...
Sibir @ 1,75 nie lubie ich ale z kim jak nie z takimi sierotami Kliknij aby rozwinąć... 1:0 dokładam Avangard Omsk @ 2,01 i niech sie dzieje Kliknij aby rozwinąć... 1:3 Augsburger Panther @ 1,92 i przypominam 4:3 szach mat ???? świetny mecz, dużo walki, dobry do oglądania, łapcie Dinamo Mińsk na jutro po @ 2,40 bo do meczu pewno kursy spadną Kliknij aby rozwinąć...
970 bartolini1 Użytkownik Grudzień 28, 2016 #692 Pograłem +5,5 na tą Bratysławe to tamci odskoczyli na 12 punktów, dobrze że nie za duże stawki bo tragedia ten mecz.
Pograłem +5,5 na tą Bratysławe to tamci odskoczyli na 12 punktów, dobrze że nie za duże stawki bo tragedia ten mecz.
33 mireck Użytkownik Grudzień 28, 2016 #693 Po 3 kwarcie była nadzieja ???? Ps. Brakuje 21 pkt . Tylko 7 za 3 ????
283 grabi83 Użytkownik Grudzień 28, 2016 #695 Niesamowite ile razy dzisiaj na bet365 przeczytalem 'shot missed' w wykonankiu Interu B ???? Levice zgarniaja bez przeszkod.
Niesamowite ile razy dzisiaj na bet365 przeczytalem 'shot missed' w wykonankiu Interu B ???? Levice zgarniaja bez przeszkod.
A 97 analyst Użytkownik Grudzień 28, 2016 #697 Spotkaliście się z prowizją przy kupnie karty paysafecard ? Kumpel mi mówił że doładowywał w jakimś sklepie za 50 i prowizja 5 zł.
Spotkaliście się z prowizją przy kupnie karty paysafecard ? Kumpel mi mówił że doładowywał w jakimś sklepie za 50 i prowizja 5 zł.
136 rodd Użytkownik Grudzień 28, 2016 #698 Niesamowite ile razy dzisiaj na bet365 przeczytalem 'shot missed' w wykonankiu Interu B ???? Levice zgarniaja bez przeszkod. Kliknij aby rozwinąć... WF gimnazjum ???? Jakby nie ta zalosna koncwoka 4tej to by over polecial. E: haha a jednak, Qrchuck dziekuje!
Niesamowite ile razy dzisiaj na bet365 przeczytalem 'shot missed' w wykonankiu Interu B ???? Levice zgarniaja bez przeszkod. Kliknij aby rozwinąć... WF gimnazjum ???? Jakby nie ta zalosna koncwoka 4tej to by over polecial. E: haha a jednak, Qrchuck dziekuje!
H 902 hank Użytkownik Grudzień 28, 2016 #700 Spotkaliście się z prowizją przy kupnie karty paysafecard ? Kumpel mi mówił że doładowywał w jakimś sklepie za 50 i prowizja 5 zł. Kliknij aby rozwinąć... Normalna sprawa, jak przy doładowaniach do telefonu.
Spotkaliście się z prowizją przy kupnie karty paysafecard ? Kumpel mi mówił że doładowywał w jakimś sklepie za 50 i prowizja 5 zł. Kliknij aby rozwinąć... Normalna sprawa, jak przy doładowaniach do telefonu.