rzadko gram under....ale jak już zagram to siedzi ! :]Portugalia liga juniorów
Leixoes - Pacos Ferreira
under 1.5 gola
2.20 bet365
tyle wytrzymali to powinni utrzymać....
taka przewaga, no coz, pilka mlodziezowaYES!
<table class="bet-confirmation-table"><tbody class="bet-confirmation-table-body"><tr class="DefaultLayout"><td class="bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-selections">
</td><td class="bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-event"> Leixoes U19 v Pacos Ferreira U19
(Both Teams to Score) </td> <td class="bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eventdate"> 28/12/2016 </td> <td class="bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eachwayterms">
</td> <td class="bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-odds"> 1.36 BET365
</td></tr></tbody></table>
odblokowane... bo tylko postawiłem to zablokowali.... ???? już myślałem że od razu gol ????wybrzeże kości słoniowej
Moossou - Sewe Sp San Pedro
over 0.5 gola
2.00 bet365
intuicja... nic nie wiem o tej lidze ????
a gdzie Ty masz ten mecz.... tak z ciekawosci ?:>Panowie ktoś coś wie o meczu Katalonia - Tunezja? Katalonia to jakaś realna siła? Tunezja jest solidna w Afryce ale poza to już chyba za wiele nie ma do pokazania
Jak do tej chwili to Anwilowi wszystko siedzi czy to za 2pkt czy za 3.Stal Ostrów kosz @3,25 GRUUBO IDZIE
Jest do tego stream?Jak do tej chwili to Anwilowi wszystko siedzi czy to za 2pkt czy za 3.