>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [48]

Status
Zamknięty.
palemki 62

palemki

Użytkownik
Rozumiem, ze Ramos uratowal Cie w pamietnym finale LM z Atletico na dużą sumkę skoro tak ciagle go wspominasz :p?
Ratowal real madryt juz nie raz a w tym sezonie o ile sie nie myle 2-3 razy dal wygrana w ostatnich minutach. Pewnie o to chodzi watpie aby bylo przygarniane dalej o LM :p

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Też nie możecie wpłacić do beta? Długo nie grałem i dają mi jakiś tam bonus, ale wpisuję kwotę, klikam i dalej biała karta;/
e: chodzi o przelewy24, skrill normalnie się ładuje.

A 97

analyst

Użytkownik
Mam problem z kupnem w Jaworznie paysafecard. Na ich stronce jest niby wykaz punktów sprzedaży ale byłem w kilku i lipa w większości te tępe sprzedawczynie w ogóle nie wiedzą o co chodzi i pewnie nie chce im się szukać. Na jakich stacjach benzynowych w waszych miastach są te karty zawsze ?

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
YES!
&lt;table class=&quot;bet-confirmation-table&quot;&gt;&lt;tbody class=&quot;bet-confirmation-table-body&quot;&gt;&lt;tr class=&quot;DefaultLayout&quot;&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-selections&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-event&quot;&gt; Leixoes U19 v Pacos Ferreira U19
(Both Teams to Score) &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eventdate&quot;&gt; 28/12/2016 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eachwayterms&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-odds&quot;&gt; 1.36 BET365
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
taka przewaga, no coz, pilka mlodziezowa ;)⛔

typer36 456

typer36

Użytkownik
Panowie ktoś coś wie o meczu Katalonia - Tunezja? Katalonia to jakaś realna siła? Tunezja jest solidna w Afryce ale poza to już chyba za wiele nie ma do pokazania

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
wybrzeże kości słoniowej
Moossou - Sewe Sp San Pedro
over 0.5 gola
2.00 bet365
intuicja... nic nie wiem o tej lidze ????
odblokowane... bo tylko postawiłem to zablokowali.... ???? już myślałem że od razu gol ????
le trzeba troszkę poczekać... kto wierzy w moją intuicję grać
kto nie to może i lepiej ???? :cool:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
No na Slowacji idą jak burza....jeszcze sobie Hank, Twoją Nokie pobralem i amen po pierwszej kwarcie...ostatnie spotkanie 70:73....(szkoda,ze sprawdzilem po fakcie)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom